La Lliga suspén, “com a mínim les dos properes jornades”, de Primera i Segona Divisió

La Lliga ha comunicat este dijous que suspén, "com a mínim les dos properes jornades", de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, pel coronavirus que han provocat que el Reial Madrid estiga en quarentena i "possibles positius en altres clubs".

La Lliga ha comunicat este dijous que suspén, “com a mínim les dos properes jornades”, de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, pel coronavirus que han provocat que el Reial Madrid estiga en quarentena i “possibles positius en altres clubs”.

“Per les circumstàncies que hem sabut este matí, referides a la quarantena que s’ha establit al Reial Madrid i els possibles positius en jugadors d’altres clubs, la Lliga considera que ja es donen les circumstàncies perquè se seguisca amb la següent fase del protocol d’actuació contra el Covid- 19”, ha apuntat la patronal en un comunicat.

Per este motiu, i seguint “les mesures que s’estableixen en el Reial Decret 664/1997 del 12 de maig”, l’organisme que presideix Javier Tebas ha acordat “suspendre, com a mínim, les dos properes jornades”. “Esta decisió es reavaluarà després que acaben les quarantenes que s’han decretat als clubs afectats i d’altres possibles situacions que es puguen donar”, ha afegit.

“La Lliga, com a organitzadora de la competició, ha procedit a comunicar-ho a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Consell Superior d’Esports (CSD) i els clubs”, ha sentenciat la Lliga, que ja havia decretat que estes dos properes jornades els dos campionats professionals es jugaren a porta tancada pel coronavirus.

" "
CatalanSpanish