25.1 C
Valencia

Llíria aplaça la proclamació de la Clarinera Major i Muses de la música a setembre del 2021

La Junta Directiva del Clarín vol enviar tot el seu suport a la Clarinera Major 2020 i a la seua Cort d’Honor, que hauran d’aplaçar el seu somni durant un any.

- Publicitat -AVL

La Junta Directiva de la Banda Primitiva ha realitzat dissabte de vesprada una sessió extraordinària telemàtica, en què ha decidit per unanimitat cancel·lar l’acte de proclamació de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, Concha Falomir Herrero, i aplaçar la celebració de l’acte a setembre de l’any 2021.

A pesar de ser una decisió molt complicada, la Junta Directiva – amb el consens de les famílies implicades – ha aprovat este aplaçament de la festivitat, sota els paràmetres de responsabilitat, cautela i consciència front a la crisi sanitària i social provocada pel Covid19.

La proclamació de la Clarinera Major i Regina de la Música és una acte que presenta unes circumstàncies molt concretes, pel que fa a la congregació del públic i la distància entre els músics de les agrupacions que, a dia de hui, no es podrien realitzar, per motius de salut i seguretat.

Per altra banda, en cas de poder celebrar-se l’acte de proclamació, s’hauria de realitzar amb modificacions substancials que deslluirien l’acte anual més important de la societat, amb què es proclama a les representants de la Banda Primitiva i que servix, a més a més, per commemorar la inauguració del Teatre-Sala de Concert de la societat.

La Junta Directiva del Clarín vol enviar tot el seu suport a la Clarinera Major 2020 i a la seua Cort d’Honor, que hauran d’aplaçar el seu somni durant un any, així com a la Clarinera Major 2019 i tota la seua Cort d’Honor; i també a tota la família clarinera que participa activament sempre en totes les activitats que s’organitzen des de la societat.

A pesar de les circumstàncies, la il·lusió continua intacta com vol traslladar la Clarinera Major 2020, Concha Falomir: “La meua Cort d’Honor i jo estàvem molt emocionades per representar a la nostra societat i esta pandèmia no ha fet que perdem la il·lusió. Al contrari, cree que és una oportunitat per conèixer-nos no sols com a Muses, sinó com a amigues”. I al mateix temps envia un missatge d’ànim per a tots: “Nosaltres i les nostres famílies compartim la decisió d’ajornar la nostra proclamació i estem segures que esta pandèmia no serà capaç de frenar 200 anys d’història i tots els que vindran”.

Per la seua banda, la Clarinera Major del 2019, Esther Gasent, i la seua Cort d’Honor volen transmetre que “a dia de hui, la salut és el més important. Crec que totes les històries mereixen un digne principi i un millor final i, en les condicions actuals, tant nosaltres com les noves Muses no viuríem este somni com toca. El sentit comú ha de prevaldre per damunt dels desitjos i sentiments”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada

Detingut un home per agredir amb pals i bats per a robar a un altre

La víctima va telefonar al 091 després de trobar-se amb un que dies abans li havia agredit
- Advertisement -

: Valencià