‘El Bosc de la Benvinguda’, un arbre per a cada persona nascuda en 2017 a Llíria

Les famílies interessades a participar en esta iniciativa per a crear “El Bosc de la Benvinguda”, poden inscriure's a l’Espai Jove de Llíria, en l'horari habitual del centre, abans del pròxim 18 de gener

Els xiquets i xiquetes de Llíria nascudes l’any 2017 podran tindre un arbre amb el seu nom al municipi. D’esta manera, la Regidoria d’Infància posa en marxa el projecte “El Bosc de la *Benvinguda”, acordat en l’última sessió del ple municipal. Este bateig mediambiental es repetirà cada any amb les persones nascudes en els posteriors a 2017.

Amb esta iniciativa, “des de l’Ajuntament de Llíria volem compartir amb les famílies l’alegria que suposa el naixement d’un fill o filla, alhora que fomentem l’estima pel nostre patrimoni natural”, ha destacat la regidora de l’àrea,  Cruz García.

La plantació dels arbres amb el nom de cada menor es realitzarà el pròxim 26 de gener, Dia de l’Educació Ambiental, a les 11.00 hores entorn de l’ermita de Santa Bàrbara, com es va aprovar en una de les propostes dels Pressupostos Participatius 2018.

A més, a les persones participants se’ls entregarà un compromís i recomanacions per a cuidar l’arbre que han apadrinat. Així, “eduquem també en valors de respecte al medi ambient, en un singular pacte generacional amb el nostre entorn natural més pròxim, que a més ha de ser un compromís compartit per tota la ciutadania”, ha manifestat l’edila d’Infància.

Les famílies interessades a participar en esta iniciativa per a crear “El Bosc de la Benvinguda”, poden inscriure’s a l’Espai Jove de Llíria, en l’horari habitual del centre, abans del pròxim 18 de gener.

Publicitat