Llíria correrà per tercera vegada per a lluitar contra el Càncer

El termini per a inscriure’s està ja obert a les plataformes digitals o de forma presencial

138

Per tercer any consecutiu, la ciutat de Llíria se suma al circuit provincial de carreres de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), amb la tercera edició de la carrera i marxa ‘Llíria Contra el Càncer’, que es disputarà el diumenge 16 de setembre. La solidaritat i l’esport s’uniran, una volta més, per a recaptar fons per a la investigació contra esta malaltia.

Com cada any, hi haurà dues modalitats de ‘Llíria Contra el Càncer’. A les 19 hores, des de la Plaça Major arrancarà la carrera, en què els corredors i corredores competiran per ser els més ràpids en un recorregut de cinc quilòmetres. Cinc minuts més tard, a les 19.05 hores, començarà la marxa amb un circuit també de cinc quilòmetres.

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament de Llíria col·labora en l’organització d’este esdeveniment que, en cada edició, ha incrementat el nombre de participants. En l’edició del 2016, van participar prop de 900 persones i, l’any passat, es va aconseguir la participació d’un total de 1.100 corredors.

Esta tercera edició servirà per a demostrar “la solidaritat del poble de Llíria, que sempre respon i participa activament en totes les iniciatives solidàries” ha afirmat Pedro Vicente, regidor d’Esports. “La solidaritat és fonamental i hem de treballar per transmetre estos valors tan importants als nostres veïns i veïnes”.

Tots aquells que vulguen participar en la carrera es poden inscriure a través de les pàgines oficials www.toprun.es o www.runcancer.com fins al dijous 14 de setembre. Les inscripcions per a la marxa es poden fer de forma presencial, a través de la Junta Local AECC de Llíria o en els punts d’inscripció habituals. A més, es realitzaran inscripcions presencials per a la carrera i la marxa, el mateix dia de la carrera, des de les 17 hores, a la línia d’eixida.

El preu per participar en la tercera edició de ‘Llíria Contra el Càncer’ és de cinc euros. La recaptació total es destinarà íntegrament als fons que l’Associació Espanyola Contra el Càncer destina al finançament dels projectes d’investigació contra esta malaltia.