Llíria aprova la licitació de la reforma de la cuina i els banys del CEIP Sant Miquel

L’Ajuntament invertirà 450.000 euros, amb el pla Edificant, en la millora dels centres educatius de la localitat

L’alcalde Manolo Civera ha anunciat que l’Ajuntament de Llíria “abordarà enguany diverses actuacions de millora en les instal·lacions del CEIP Sant Miquel i els IES Camp de Túria i Laurona, que suposaran una inversió de més de 450.000 euros”.

En concret, la Junta de Govern Local va aprovar divendres passat la reforma integral de la cuina i d’algunes unitats dels banys del CEIP Sant Miquel, amb una dotació econòmica de 232.882 euros,

Esta actuació, que forma part del programa Edificant, permetrà donar resposta a “una de les demandes més sol·licitades per la comunitat educativa del centre”, ha explicat Manolo Civera. Per tant, “es millora la qualitat dels equipaments generals del col·legi com en les altres inversions previstes, en benefici del servici que es dóna als seus usuaris”, ha afegit.
El projecte contempla la renovació i ampliació de la cuina del CEIP Sant Miquel, per adequar-se al servici de menjador que presta. A més, abordarà la reforma integral dels banys de l’entorn del menjador, situats en la planta baixa, que són també els que s’utilitzen a l’hora de l’esplai i, també, els corresponents a les unitats del 2n i 3r cicle de primària i a la zona de tutories.

Amb esta actuació, l’Ajuntament continua en la línia de la millora de les instal·lacions que s’ha realitzat durant la present legislatura, en què s’han reformat, entre altres, els banys ubicats al costat de la direcció i la secretaria, així com les unitats de l’extrem est de la planta baixa.

Camp de Túria i Laurona
Per altra banda, el Consistori està a punt de licitar també els treballs de millora en el IES Camp de Túria que preveuen la reforma integral dels banys, la renovació de la xarxa de sanejament, la substitució de finestres i la renovació de la pintura en algunes zones de l’edifici. Este projecte té un pressupost de 173.000 euros, en unes instal•lacions que també acullen a les vesprades a l’Escola Oficial d’Idiomes.

A més, es destinaran altres 46.000 euros a la realització de diverses millores a l’IES Laurona, que consistiran en la construcció d’una coberta per donar ombra al pati, la instal·lació d’una marquesina d’accés al centre i un aparcament per a bicicletes.

Publicitat