sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Conforama instal·larà un centre logístic de 60.000 m² a Llíria

El Polígon de Carrasses rep la quarta inversió d'empreses multinacionals i confirma que ja és una de les zones empresarials de referència a la província

L’empresa Conforama s’instal·larà definitivament a Llíria, després d’haver valorat les diferents opcions que ha estat estudiant durant mesos a la província de València.

L’empresa francesa construirà un centre logístic de 60.000 metres quadrats, més altres 1.000 per a un edifici administratiu, en una parcel·la de 80.000 metres quadrats del Polígon de Carrases.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha valorat molt positivament l’arribada d’esta nova inversió que suposa que “el Polígon de Carrases, en tres anys, ja estiga ocupat en un 30% de la seua superfície. No podem més que sentir-nos satisfets per haver pogut complir el principal repte que ens vam plantejar a l’inici de la legislatura, que no era un altre que buscar un canvi en el nostre sistema productiu que oferira la possibilitat d’ocupació de qualitat i reduir la taxa de desocupació a Llíria.

Les solucions passaven per la reindustrialització i, per tant, per fer tot el que fóra necessari i més per a convertir l’erm que vam heretar, en una de les zones industrials de referència a la nostra província. I ho hem aconseguit”.

Conforama té presència, a més d’Espanya, en 7 països més: França, Portugal, Itàlia, Croàcia, Luxemburg, Suïssa i Sèrbia. Només en la península Ibèrica existeixen 47 botigues, 37 d’elles a Espanya, i un pla de creixement desenvolupat des del 2016 que preveu arribar a les 50 al nostre país. Per tant, el centre logístic que s’implantarà a Llíria resulta fonamental en l’estratègia d’expansió de la marca que no descarta obrir, en un futur, una botiga annexa a les instal·lacions que començaran a construir-se ja en el 2019.

“Hem estat a l’altura i hem sigut capaces d’oferir solucions als reptes que ens plantejava una situació complicada. Ara ja és un fet palpable amb l’arribada de Conforama que se suma a PowerElectronics, Pintures MontóAOM i a l’ampliació d’inversió i instal·lacions de SRG Global i Delibreads”, ha destacat l’alcalde Manolo Civera.

Últimas noticias

Contenido relacionado