Llíria difon la seua oferta turística a l’Oficina de Promoció Provincial de València

Llíria serà la inquilina, per quart any consecutiu, de l’Oficina de Promoció Provincial de València Turisme, situada al carrer Poeta Querol de València. Des del dia 22 fins al 25 de febrer, Turisme Llíria participarà en esta activitat promocional, que ofereix la Diputació, per a donar a conèixer els reclams turístics del municipi.

Com a novetat, enguany se celebrarà un taller gastronòmic en la Escuela Valencia Club Cocina, ubicada a la Plaça Sant Felip Neri, 6, per a oferir al públic un menú basat en els plats edetans més tradicionals: sambarot, arròs amb bledes i semifred de carabassa i garrofa. L’activitat tindrà lloc el divendres 24 de febrer i és necessari reservar prèviament.

Amb estes accions, Turisme Llíria mostrarà des del cor de València el patrimoni històric i natural, les festes i la gastronomia de la capital del Camp de Túria. A més, en este 2017, “Any dels Dotze Treballs d’Hèrcules”, l’activitat promocional se centrarà en este centenari i l’important valor històric de la cultura romana en l’antiga Edeta.

L’horari d’obertura de l’Oficina de Promoció Provincial és de 10.00 a 14.30 i de 16.00 a 19.00 hores fins al divendres, i el dissabte de 10.00 a 14.00 hores

CatalanSpanish