Llíria entrega els premis dels concursos nadalencs

S'ha reconegut als millors pesebres, aparadors comercials i decoració de balcons i façanes.

PublicitatAVL

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l’edil de Comerç, Joanma Miguel, van entregar ahir, en Ca la Vila, els guardons dels diferents concursos que ha organitzat enguany l’Ajuntament amb motiu de les festes nadalenques.

En la XII edició del certamen de Pesebres, van ser distingits, en la categoria de fins a 1,5 metres de llarg, amb el primer premi  del Rosari García Giner, amb el segon Marta Maicas González, i amb el tercer, Noa Avis Martínez.

PublicitatRovira  

Pel que respecta a la categoria de més d’1,5 metres de longitud, el primer premi va ser per a Lorena Valero Hernández, el segon per a la Falla Avinguda dels Furs i voltants i el tercer per a Esther Taberner Igea.

També es van donar a conéixer els guanyadors del XII Concurs d’aparadors comercials. Flores Ferrer va obtenir el premi al millor establiment decorat i Nou Calasanz el guardó al millor per votació popular.

A més, enguany s’han entregat per primera vegada els guardons del Concurs d’engalanament de façanes, balcons o finestres. El veí Francisco Gorrea Alamá ha sigut reconegut per la millor decoració, mentre que Paola i Diana Lajara Sancho han obtingut el premi per votació popular.

Els guanyadors d’estos dos concursos van rebre també un val de 50 euros de la Federació del Comerç de Llíria per a comprar en el comerç associat.

Publicitat