Llíria posa en marxa un Programa d’Oci Inclusiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual

Este programa oferirà les ferramentes necessàries perquè “puguen gaudir de l’oci en comunitat”

programa inclusiu Llíria
Actualitat Valenciana

Llíria ha iniciat un Programa d’Oci Inclusiu amb l’objectiu de millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual. Este programa, impulsat per l’Ajuntament de Llíria a través de l’Àrea de Polítiques Inclusives, brindarà les ferramentes necessàries a estes persones per a gaudir del seu temps lliure de manera independent.

Els objectius d’este Programa d’Oci Inclusiu es treballar a través d’una sèrie de tallers específics, que es portaran a terme durant tot el mes d’agost de dilluns a divendres, en horari de 09 a 14 hores, a l’Espai Jove. El període d’inscripcions està ja obert, però les places són limitades.

Esta nova proposta busca millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, especialment pel que fa al desenvolupament dels seus interessos i preferències” ha explicat la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. “Estos tallers estan dissenyats per oferir-los un suport per gaudir del seu temps lliure i, alhora, establir una sèrie de pautes perquè puguen ser autònoms i gaudir de l’oci en comunitat”.

A més dels tallers específics, este programa comptarà amb sessions de lectura, a càrrec dels xiquets i xiquetes del programa Estiueja’t. D’esta manera, els participants dels dos programes podran beneficiar-se i aprendre mútuament, fomentant “la inclusió de tots els col·lectius dintre de la nostra societat”.

Publicitat