6.9 C
Valencia

Llíria estudia una remodelació del mercat municipal

La Regidoria de Comerç busca una solució a mitjà termini per a fer viable i més atractiu el mercat situat als baixos de les dependències consistorials

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Regidoria de Comerç de Llíria “ha iniciat un expedient per a contractar els servicis tècnics que realitzen un estudi de la possible remodelació del mercat municipal a curt o mitjà termini”, ha anunciat l’edil de l’àrea, Paco García.

“Les actuals instal·lacions s’han quedat desfasades, per la qual cosa resulta necessari fer una intervenció si es vol que el mercat continue prestant els seus servicis en els baixos de l’ajuntament i completament adaptat les exigències normatives actuals”, ha explicat el regidor.

“Ara, són poc més de mitja dotzena les parades que obrin diàriament en el mercat municipal i es desaprofita un gran espai que podria ser reutilitzat per a altres servicis municipals”.

García ha assenyalat que des de l’ajuntament “farem un estudi de viabilitat i divisió de les instal·lacions que té per objectiu concentrar l’oferta comercial del mercat en la seua part més exterior, i deixar la resta de l’interior disponible per a destinar-la a usos administratius o qualsevol altra necessitat d’espais que puga tindre l’ajuntament”.

- Publicitat -

Una vegada es tinga la proposta feta, es valorarà i consensuarà amb els comerciants del mercat municipal les possibilitats d’intervenció i inversió en este espai públic de cara al futur.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià