València suma ja 62 poblacions en la ‘Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere’

La Diputació de València ha donat la benvingut a la localitat de Llíria junt a altres dotze poblacions

PublicitatAVL

La Diputació de València ha donat la benvingut a la localitat de Llíria dins de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que aglutina a un total de 62 poblacions de tota la província.

Per a formalitzar aquesta adhesió, la diputada d’Igualtat, Isabel García, ha entregat la placa acreditativa de l’ens als 13 nous municipis que s’integren en aquesta xarxa. Per part de l’Ajuntament de Llíria, les regidores Vallivana Murgui i Consuelo Morató han sigut les encarregades de recollir aquest distintiu.

PublicitatRovira  

La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere pretén convertir-se en un espai on els ens locals intercanvien experiències, formació i treball conjunt en la lluita contra la violència de gènere, perquè el treball en l’àmbit municipal siga més eficient. 

En addició, aquesta xarxa està complementada per una línia d’ajudes econòmiques a l’administració local, destinat per a desenvolupar programes d’igualtat i activitats en favor de la lluita contra la violència masclista.