14:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llíria promou la igualtat de gènere en la vida pública

El Consistori de Llíria ha presentat el Pla Municipal d’Igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens, coordinat per la regidoria de Benestar Social i que ha comptat amb la participació de distintes àrees municipals. Este document té per objectiu donar visibilitat a la dona a través d’accions transversals que contribuïsquen a posar fi a la desigualtat i la violència de gènere al municipi.

“Desde l’Ajuntament, ens hem compromés a desenvolupar este pla, ja que tenim el convenciment que l’administració pública necessita i ha de ser la impulsora d’este projecte que integra la perspectiva de gènere en les polítiques públiques”, ha explicat l’alcalde de Llíria, Manolo Civera.

A més, “esta iniciativa té un enfocament transversal que afecta diversos àmbits públics i volem involucrar també en esta tasca a la societat en el seu conjunt, buscant la participació activa dels distints col·lectius locals”, hi ha assenyalat el primer edil.

En l’acte de presentació, han intervingut l’alcalde Manolo Civera, la coordinadora municipal de Servicis Socials Fina Navarro, el director del Pla Edgar Granell, i la secretària de Dona i Cooperació de FeSP-UGT Mª Remedios Espí.

El pla ofereix un diagnòstic de la situació de la ciutadania de Llíria i les mesures i accions que es s’impulsaran des del consistori edetà durant els pròxims quatre anys per a aconseguir una igualtat real entre hòmens i dones.

Últimas noticias

Contenido relacionado