jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llíria, a punt per a donar l’eixida de la setena etapa de la Volta 2017

El divendres 25 d’agost, la setena etapa de la Volta 2017 arranca des de Llíria per a cobrir un recorregut de 207 quilòmetres fins a Cuenca, l’etapa més llarga de la present edició.

Des de les 10.15 hores, veïns i visitants podran gaudir de l’ambient previ a l’etapa, així com de la zona d’equips i el control de signatures, on podran contemplar de prop als ciclistes de la Volta 2017. L’eixida neutralitzada de l’etapa serà a les 12.15 hores, des de Pla de l’Arc, per a recórrer un circuit de set quilòmetres per la localitat edetana fins al punt d’eixida “real” de la prova.

En aquest recorregut previ pels carrers del municipi, l’escamot circularà pels carrers Pla de l’Arc, Sant Vicent, Duc de Llíria, València, Juan Esquerre, Mestre August Roca, passant per la Plaça Major i Nou d’Octubre; per a continuar pels carrers Lliberteu, del Metge Miguel Pérez, Miguel Abiart Cantó i de nou Duc de Llíria, des d’on es dirigiran finalment cap a la CV-3710, la CV-376 i la CV-35 cap a Ademús.

Durant l’acte de presentació del recorregut de la Volta, en el Santuari Oracular i Termes Romanes de Mura el passat mes de juliol, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’alcalde Manolo Civera i el director de la competició, Javier Guillén, destacaven la riquesa històrica i patrimonial d’aquest primer recorregut neutralitzat. D’aquesta forma, Civera va assenyalar la gran oportunitat que representa aquest esdeveniment esportiu de dimensió internacional per a “poder projectar internacionalment així la nostra ciutat i tota la seua riquesa patrimonial”.

En aquest sentit, aquesta setena etapa serà la més llarga de la present edició, catalogada de mitja muntanya i passarà també per les poblacions valencianes de Domenyo, Casinos, la Llosa del Bisbe, Calles, Xelva, Toixa, Titaigües i Llaures dels Oms.

Últimas noticias

Contenido relacionado