09:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llíria reconeix la labor de la banda de la Guàrdia Civil

Més de 800 persones van presenciar el divendres el concert oferit per la ‘Unidad de Música de la Guardia Civil’ al teatre de la Banda Primitiva de Llíria, en la primera actuació que realitzava esta formació al municipi.

L’acte va comptar amb l’assistència del delegat del Govern a la Comunitat Valenciana Juan Carlos Moragues, la consellera de Justícia Gabriela Bravo, l’alcalde de Llíria Manolo Civera, el general cap de la VI Zona de la Guàrdia Civil Fernando Santafé, el general cap de l’Estat Major del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat Juan Montenegro, el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències José María Ángel, així com nombroses autoritats de l’àmbit militar i civil.

L’Ajuntament de Llíria va voler aprofitar este concert extraordinari per a retre homenatge aquells músics de la localitat o que han format part de les seues bandes, que han integrat o formen actualment part de les plantilles de les unitats de música de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Reial. En el cas de la primera han sigut 5 i en la segona un total d’11.

De la mateixa manera, la Ciutat de la Música va fer extensiva esta distinció a la ‘Unidad de Música de la Guardia Civil’ amb motiu de la seua actuació al municipi. L’alcalde Manolo Civera va entregar al director de la banda, el tinent coronel músic Jorge Manuel Gómez, un pergamí “per a reconéixer la labor d’esta formació que contribueix a potenciar la relació entre la ciutadania i la Benemèrita a través del llenguatge universal de la música, al mateix temps que des de l’Ajuntament volem agrair el gran servici que presta la Guàrdia Civil i els valors que representa”.

Per la seua banda, la Guàrdia Civil de València també va compartir uns obsequis en record del concert, amb la Unitat de Música i amb l’Ajuntament de Llíria.

Últimas noticias

Contenido relacionado