17.4 C
Valencia

Presenten la llista del PSOE d’Alzira per a les eleccions de maig

La candidata del PSOE a l'alcaldia d'Alzira, Isabel Aguilar, ha fet públics els noms de les persones que van a acompanyar-la en la llista electoral per als comicis municipals del diumenge 26 de maig.

- Publicitat -AVL

La candidata del PSOE a l’alcaldia d’Alzira, Isabel Aguilar, ha fet públics els noms de les persones que van a acompanyar-la en la llista electoral per als comicis municipals del diumenge 26 de maig.

La llista suposa una renovació de més del 95%, amb respecte de la candidatura presentada fa quatre anys, amb la que el PSOE d’Alzira ha tingut ocasió de formar part del Govern Municipal amb quatre regidors.

Isabel Aguilar ha exercit esta legislatura de vicealcaldessa i ha estat al front de les Regidories de Festes, Comerç, Patrimoni Cultural, Turisme i Arxiu Municipal, aconseguint posicionar les festes de Sant Bernat de nou com una cita ineludible de l’estiu, a més de crear el Mig Any Faller al setembre, amb la participació del món faller i de la ciutadania en general; ha impulsat diverses campanyes de dinamització del comerç local: Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa; Per Nadal el Comerç sona a Solidaritat, així com l’animació de carrer en les àrees comercials de la ciutat en dates assenyalades con al Nadal; ha instal·lat a l’entramat urbà un grup escultòric dedicat a les falles de la nostra ciutat, una fallera i un faller, obra de l’artista Jaume Espí, a més d’un monument al Confrare, obra de Xavier Soro, en els dos casos per tal de commemorar la designació de les Falles i la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO; ha creat la marca turística Un riu de…festes, tradicions, patrimoni, turisme, història, paisatges, sabors, cultura, naturalesa; i ha impulsat la digitalització de bona part dels valuosos llibres custodiats a l’Arxiu Municipal.

El número 2 de la candidatura és Alberto Yago, un jove que ha cursat el Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Magisteri d’Educació Física, està involucrat amb les tradicions de la nostra ciutat, faller de la Plaça del Forn, pertany als Joves Confrares de la Setmana Santa, sent confrare de l’Oració de Jesús en l’Hort, a més d’haver sigut, junt a la seua dona, Confrare Major de la Setmana Santa d’Alzira en 2017.

Número 3, Gemma Alós, llicenciada en periodisme, una socialista de cor i convicció que ha estat treballant pel partit al llarg d’alguns anys a la localitat de Dos Hermanas en Sevilla fins que tornà a la nostra ciutat, el seu lloc de procedència. Actualment forma part de la directiva de la Junta Local Fallera i és component de la comissió Albuixarres-Camí Fondo.

Número 4, Fernando Pascual, actualment regidor de l’equip de Govern gestionant les àrees de Serveis Públics i Gestió Urbanística, des de les que ha condicionat totes les zones enjardinades de la ciutat, ha realitzat pipicans en diverses zones, ha canviat la imatge de les rotondes, ha digitalitzat les places d’aparcament de l’Avinguda Sants Patrons, ha impulsat campanyes per tal de fomentar el reciclatge, a més de plantar arbres en tots els escocells de la ciutat que no en tenien, així com la remodelació del carrers Benito Pérez Galdós, Hort dels Frares i Santa Rita.

Al 5 trobem a una dona que ha desenvolupat el càrrec de Fallera Major de la nostra ciutat a l’any 2017, Lidia Enguix, a més de membre de la Junta Local Fallera és component de la falla Camilo Dolz.

En el número 6, Lluís Gisbert, autònom del sector de la restauració i actual vicepresident de Cultura i Solidaritat de la Junta Local Fallera.

Número 7, Alicia Chaveli, destaca a la nostra ciutat en l’àmbit de l’esport. Ultra-trails (carreres de més 60k) per muntanya. Per ser una alzirenya referent va rebre al 2016 la máxima insignia que atorga el nostre Ajuntament, l’insignia d’or amb l’escut de la ciutat.

Al 8, Vicent Dolz, 23 De pura sang socialista. Es dedica professionalment al sport dins de la UD Alzira no sols com a jugador, sino també com a entrenador. Sempre present a events esportius és un referent entre els joves que tenim la sort també de dur a esta candidatura.

Número 9, Pilar Ripoll actual presidenta del Grup de Danses d’Alzira, fallera de Pere Morell i confrare de l’Expoli.

Al número 10, Adrián Sarria,  Infermer, actiu a les xarxes socials a l’ambit de la salut i investigador també al mateix àmbit. Ha sigut ponent a diversos congresos sent l’especialitat de les ponències l’activació i participació dels ciutadans.

Número 11 Reme Torres, estudia actualment Psicologia, és tècnic superior d’integració social, a més de la directora de la banda de tambors del Sant Expoli.

Al 12, Jordi Carrascosa, reconegut artista faller que ha guanyat nombrosos premis amb els seus monument. És faller de l’Avinguda Luis Suñer i confrare de la Verge dels Dolors.

Número 13 Carla Garrido, Graduada en Educación Primaria, especializada en Educació Física. A pesar de la seua joventut ha encapçalat una empresa de realització d’events i espectacles. Present activamente a les nostres tradicions destacan en la Setmana Santa com a directora de la Banda de Tambors de la Cofraria del l’Hort i dins de la JJHHC com a representat de la matéixa.

En el 14, un jove emprenedor d’Alzira que regenta diversos locals de moda de la nostra ciutat, a més de reconegut discjòquei a nivell nacional i internacional, Vicente García, conegut per Garchy.

Al número 15 Isabel Itures, ha sigut empresària,  la seua familia ha explotat al llarg de  29 anys el bar del Gran Teatre. Ha estat en la directiva de la Coordinadora de Festes de Barris i Partides i es presenta a Presidenta de la Cordinadora.

16 Alex Puigvert, llicenciat en Periodisme. President de la Cofradia del Sant Sopar.

Número 17, Consuelo Montalvá, una dona que ha exercit de presidenta del PSOE a Alzira. Actualment pertany a la junta de l’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama, DACMA.

Al 18 Dario Balbuena, Graduat en Història de l’Art, màster en la Complutense en Història d’Art Espanyol. Confrare de la Verge dels Dolors.

Número 19, María Ángeles Solves, socialista de convicció i germana d’una destacada cantant de sarsuela de la nostra ciutat, Maria del Carmen Solves.

Al 20, Miguel Ángel Cortés,  persona molt involucrada al medi ambient, i fundador del club de correr la Rabossa.

Inma Onrubia al lloc 21, actual regidora de Participació Ciutadana, tanca la llista que presenta el PSOE per a les eleccions del 26 de maig.

Suplents

  1. Ricardo Cuenca
  2. Mayar Mora
  3. Daniel Moyano

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,812FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià