El CD Castellón s’uneix a la lluita contra el càncer de mama

El CD Castelló ha decidit fer un pas avant en la lluita contra el càncer de mama, el dia mundial de la qual se celebra divendres que ve 19 d'octubre.

El CD Castellón ha decidit fer un pas avant en la lluita contra el càncer de mama, el dia mundial de la qual se celebra divendres que ve 19 d’octubre.

L’entitat albinegra es tenyirà de rosa aquesta setmana amb la finalitat de donar visibilitat a les persones que pateixen aquesta malaltia. El càncer de mama és un tumor molt present en les dones, tant que s’ha convertit en una preocupació a nivell mundial.

El conjunt albinegre, amb la finalitat de solidaritzar-se amb aquesta causa, s’ha compromès amb la delegació castellonenca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per a desenvolupar durant aquesta setmana una sèrie d’actuacions per a conscienciar a la societat sobre aquesta malaltia.

En primer lloc, diversos futbolistes del CD Castellón assistiran a la marxa solidària convocada per AECC Castelló, que tindrà lloc aquest divendres 19 d’octubre a les 12:00 hores en la Plaça Major.

A més, el club farà una excepció aquesta setmana i tenyirà de rosa els seus clàssics logos albinegres dels diferents perfils en les xarxes socials com a mostra de solidaritat.

Finalment, el CD Castellón aprofitarà el dia del partit davant el València Mestalla en Castalia, diumenge que ve a les 17.00 hores, perquè els onze jugadors triats per David Gutiérrez mostren una samarreta solidària per a l’ocasió.

Des del CD Castellón animem a tota l’afició al fet que aquesta jornada venja a Castalia amb la nova equipació rosa com a mostra de suport a l’ampli col·lectiu de persones que pateixen càncer de mama… Estem amb vosaltres!

CatalanSpanish