L’obra de teatre triomfal de l’Escalante, ‘Tomasa Sawyer’, arriba al Teatre Principal

Esta peça, estrenada l'octubre de 2016, és una de les obres teatrals infantils més premiades dels últims temps.

PublicitatAVL

María Cárdenas i Xavo Giménez de la companyia valenciana, La Teta Calva ofereixen la seua pròpia lectura de ‘Les aventures de Tom Sawyer’ de Mark Twain, amb l’obra Tomasa Sawyer.

Esta obra compta la història que transcorre en un vaixell i amb el blues com a banda sonora, on es veuen reflejades les baralles Coherents contra els prejudicis masclistes que va combatre Twain, els dramaturgs converteixen a Sawyer en una xiqueta intrèpida i somiadora, disposada a conquistar el món més enllà de les normes d’una societat sexista, autoritària i classista. Juntament amb el seu amic Huckelberry Finn viuran una aventura plena de misteris, cançons, gats morts, coves i ratapinyades.

PublicitatRovira  

Una obra que s’alça com un cant a l’amistat i la llibertat i que convida al públic a creuar la mar de la imaginació. Ser pirates i no deixar mai de jugar. Una obra per a xiquets i xiquetes i per a aquells que alguna vegada ho van ser.

Esta peça, estrenada l’octubre de 2016 i amb més de 130 “bolos” sobre la seua esquena, la companyia valenciana, és una de les obres teatrals infantils més premiades dels últims temps.

Ara, Tomasa Sawyer arriba al Teatre Principal després d’una exitosa gira de tres anys , el reconeixement de diversos premis i amb totes les funcions escolars completes ininterromputs pels escenaris més destacats de la geografia nacional i el reconeixement de diversos guardons, Les aventures de T.Sawyer, producció del Teatre Escalante creada per la Teta Calva, torna a casa per a pujar el seu cant de llibertat a les taules del Teatre Principal de València.

Entrades
La desena de funcions matutines destinades exclusivament als escolars i programades este octubre en el Principal estan totes completes, la qual cosa permetrà a 3.500 xiquets i xiquetes gaudir d’este espectacle amb música en directe. El muntatge podrà veure’s també en sessions obertes al públic els dissabtes i diumenges de l’última setmana d’octubre i la primera de novembre.