fbpx
Dimecres,12 Desembre, 2018

Alfafar presenta la seua nova Guia Comercial

Un total de 360 comerços formen part de la sisena edició de la ja tradicional Guia Comercial.

Alfafar subvenciona l’IBI a persones majors en risc d’exclusió

L'ajuda va dirigida a persones majors de 60 anys, empadronades en el municipi, pensionistes i/o jubilades i que no superen la renda d'exclusió social.

Almussafes rebrà 15.000 euros de la Comissió Europea per a nous punts d’accés WIFI...

El programa WIFI4EU (Wifi per a Europa) permetrà que la velocitat de descàrrega que existeix actualment en la localitat passe dels 256Kbps actuals als 30 Mbps, a més d'assegurar una millor connectivitat de la ciutadania

Els examinadors del carnet de conduir faran vaga fins al 21 de desembre

La plantilla té 86 efectius en la Comunitat Valenciana.
violència de gènere

L’Ajuntament d’Almussafes inicia una campanya per la igualtat de gènere a través dels joguets

Fullets amb recomanacions de la necessitat d'apostar per joguets igualitaris i adhesius amb lemes com “Ací tenim joguets igualitaris” i “Volem joguets igualitaris” es distribuiran per la població durant la setmana que ve.

Alfafar millora la pintura viària del municipi amb treballadors dels programes EMCORP i EMCORD

L'actuació, la finalitat de la qual és calmar el trànsit i millorar la seguretat dels vianants, s'està realitzant sota un estudi realitzat per la Universitat de València

El vaixell d’Open Arms es troba amb el Nuestra Madre Loreto

La vicepresidenta ha subratllat que "tal com l'alcalde ha oferit el port i la ciutat de València, la Generalitat ofereix la Comunitat Valenciana com a terra d'acollida amb més motiu que mai, perquè volem que el nostre pesquer i la nostra tripulació torne a casa".

SEPES construirà prop de 1.000 VPP a València i més de la meitat serà...

València serà la primera ciutat on entre en funcionament el Pla 20.000 del Ministeri de Foment per a construir habitatges públics.

Alfafar realitza millores en la via i espais públics del municipi

Les reparacions a les escoles infantils d'Alfafar i les millores en les voreres o en l'enllumenat són algunes de les accions que s'han executat des de l'àrea de Manteniment.

Alfafar continua amb la seua campanya de conscienciació sobre residus

L’Ajuntament ha iniciat la neteja i pintura de les illetes dels contenidors soterrats per a facilitar el reciclatge i el correcte tractament dels residus.

Pin It on Pinterest