Localitzada i auxiliada una dona que estava desapareguda a la Platja del dosser de Cullera

La Guàrdia Civil de Cullera ha aconseguit socórrer i atendre aquesta dona que portava desapareguda des del dia d'ahir

Publicitat

El dia de hui a les 06.00 hores s’ha tingut coneixement des de la Guàrdia Civil de València de la desaparició d’una dona d’origen francés que estava de vacances en la localitat de Cullera.

El marit de la dona desapareguda, també d’origen francés, va comunicar als agents que des del dia d’ahir a les 18.00 hores no sabia res de la seua dona.

PublicitatRovira  

Aquesta persona ha informat que a la desapareguda li agrada caminar, però que té una malaltia degenerativa del sistema nerviós i podria haver-se desorientat durant una de les seues caminades.

Immediatament es va establir un dispositiu de cerca per a socórrer a la màxima brevetat possible a aquesta dona que es trobava desapareguda des del dia anterior.
Amb tots els components reunits, se sectoritza la zona perquè la cerca siga més efectiva i s’assigna a cada component un lloc en el qual es poguera trobar a la desapareguda.

Finalment, i després de quatre hores de cerca, agents de la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Cullera han trobat a la desapareguda amb vida, per la zona de les dunes del dosser, al nord del far de Cullera, a uns 10 km de l’apartament en el qual es trobaven llogats.

L’estat de la desapareguda era bastant crític, ja que es trobava desorientada i en un avançat estat de deshidratació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela