Localitzen en bon estat el ciclista desaparegut a Fredes

El ciclista desaparegut ahir diumenge quan realitzava una ruta entre Fredes i la Pobla de Benifassà (Castelló) ha sigut localitzat en bon estat per uns companys.

PublicitatAVL

El ciclista desaparegut ahir diumenge quan realitzava una ruta entre Fredes i la Pobla de Benifassà (Castelló) ha sigut localitzat en bon estat per uns companys, segons ha informat el Consorci de Bombers de Castelló.

Aquest home va eixir a fer una ruta de Fredes a la Pobla ahir i des de les 16 hores no va haver-hi cap contacte amb ell. En no tornar a casa es va engegar un dispositiu de cerca format per dos dotacions de bombers del consorci, una unitat de bombers forestals i un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya.

PublicitatRovira  

A primera hora d’este dilluns s’ha sol·licitat al 112 la mobilització d’un helicòpter per a ajudar en les tasques de cerca juntament amb bombers, forestals, la Guàrdia Civil i voluntaris. A més, s’han engegat vehicles específics de rescat en neu.

Finalment han sigut uns companys del ciclista els qui li han localitzat. Els bombers van a col·laborar en el seu trasllat fins a Colònia Europa a Fredes i es manté el dispositiu fins que tots els efectius tornen al punt de trobada.