Localitzen un projectil militar en el passeig marítim Mediterrani d’Orpesa

L'artefacte va poder ser identificat com una magrana de morter moderna de l'Exèrcit de la qual, segons s'extrau de l'informe policial, faltava l'espoleta, possiblement amb munició.

La Policia Local d’Orpesa va localitzar un projectil militar en el matí d’ahir, dia 3 de novembre, en el passeig marítim Mediterrani, una zona que va ser acordonada pels efectius policials per a garantir la seguretat de veïns i visitants. L’artefacte, de 50 i 60 centímetres de longitud, va ser trobat al costat d’una palmera pròxima a l’emblemàtic hotel Koral, situat enfront de la platja Morro de Gos del municipi, en concret enfront de l’últim masteler de Creu Roja que se situa abans del pont de fusta.

Després de l’avís, que el va donar un vianant que es trobava passejant per la zona, fins al lloc es van traslladar, a més de la Policia Local de la localitat, dues patrulles de la Guàrdia Civil d’Orpesa, així com agents de la Guàrdia Civil de Benicàssim i Castelló. Els agents van abandonar el lloc emportant-se l’artefacte, que finalment va poder ser identificat com una magrana de morter moderna de l’Exèrcit de la qual, segons s’extrau de l’informe policial, faltava l’espoleta, possiblement amb munició, amb el que no va fer falta detonar l’arma. La investigació continua oberta i ara els agents busquen esbrinar la procedència del projectil oposat.

Rovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela