23.2 C
Valencia

L’OCU demana mascaretes gratuïtes per a famílies vulnerables

Segons l'OCU, el cost mensual en màscares quirurgiques per a una família tipus de quatre membres eixiria per 115 euros al mes

- Publicitat -AVL

Amb la normativa vigent de portar màscares en tots els espais públics en els quals no es puga mantenir la distància social, a més de l’ús obligatori en accedir espais sanitaris, municipals i comerços amb estes, l’economia de moltes famílies s’està veient greument afectada, en haver d’adquirir-les amb freqüència.

Per esta raó, l’Organització nacional de Consumidors i Usuaris (OCU) insisteix que es continuen repartint gratuïtament màscares, almenys per a les famílies més vulnerables.

A Catalunya i Balears a més han acordat l’ús obligatori de màscares en espais públics oberts, a més d’en els tancats. I a Andalusia, Aragó i La Rioja és probable que ho aproven hui. Astúries, Cantàbria i Múrcia.

Segons l’OCU, el cost mensual en màscares higièniques per a una família tipus de quatre membres no baixa de 70 euros; amb quirúrgiques, de preu regulat, eixiria per 115 euros al mes; i si dos dels membres pertangueren a un grup de risc, el cost ascendiria a 155 euros.

Davant esta situació, OCU considera insuficient el repartiment de màscares que s’ha fet fins hui de manera gratuïta, per la qual cosa insisteix en la importància que es continuen entregant periòdicament.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià