Lola Celda, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria es fica un sou de 36.750 euros

PP: “gràcies a l’acord de govern de Mancomunitat entre Ciudadanos, Compromís i PSPV-PSOE, formació de la presidenta Lola Celda, la que ha eixit molt beneficiada”.

Publicitat

La Mancomunitat Camp de Túria presidit per l’alcaldessa de Marines, la socialista Lola Celda, va celebrar ahir una sessió extraordinària del Ple, en la que cal destacar la part més sorprenent, i és que es va aprovar que la seua presidenta, Lola Celda, tinga una designació completa de la Mancomunitat, concretament de 36.750 euros a l’any, és a dir, més de 3.000 euros al mes; una quantitat desorbitada, quan justament ahir es va aprovar que les sessions es celebraran cada tres mesos.

A més, este càrrec no suposa una implicació absoluta, ja que Celda és l’alcaldessa de Marines, també cobra com a edil del seu municipi.

PublicitatRovira  

Este fet mai havia ocorregut en esta institució que engloba als 17 municipis del Camp de Túria (Benaguasil, Bétera, Benissanó, Casinos, Domeño, L’Eliana, Gátova, Llíria, La Pobla de Vallbona, Loriguilla, Marines, Nàquera, Olocau, Riba-Roja de Túria, Sant Antoni de Benagéber, Serra i Vilamarxant).

Des del PP expliquen, que este fet s’hi ha produït “gràcies a l’acord de govern de Mancomunitat entre Ciudadanos, Compromís i PSPV-PSOE, formació de la presidenta Lola Celda, la que ha eixit molt beneficiada”.

Segons les declaracions dels portaveus populars de la comarca del Camp de Túria: “en el ple celebrat hui, els acords suposen un clar desavantatge cap a un 30% de municipis de Camp de Túria, ja que no es troben representats en este nou govern perquè no s’ha buscat la integració sinó apartar als municipis populars”.

Les mateixes fonts populars, afirmen que el nou govern de la Mancomunitat del Camp de Túria “està format per un tripartit on Ciudadanos també ha volgut prendre part al costat del PSOE-Compromís i una de les seues primeres mesures ha sigut la d’atorgar un salari de 36.750 € anuals a la socialista Lola Celda”.

La Mancomunitat té servei públic i gratuït, que presta atenció a la població dels municipis que la integren; a més d’un recurs acreditat i subvencionat per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Direcció General de Drogodependències i per a finalitzar persegueix desenvolupar actuacions que tenen per objectiu reduir o evitar el ús i/o abús de drogues així com d’altres addiccions no químiques, i els problemes associats als mateixos.

PublicitatJuega Limpio Orihuela