L’ONCE estrena a Alzira un quiosc ecològic, serveis de comerç electrònic i reintegrament de diners en efectiu Twyp

El Dia de l'ONCE Comunitat Valenciana celebra la seua tradicional trobada amb una nova imatge tecnològica i més pròxima al ciutadà.

L’ONCE ha celebrat a Alzira el 80 aniversari de la implantació de l’entitat a la Comunitat Valenciana al juny de 1939, amb un Dia de convivència del Grup Social ONCE on s’ha compartit cultura i oci. Visites guiades al centre de la capital de la Ribera, al paisatge natural de la Murta i al museu de xocolate han sigut les activitats prèvies al menjar de germanor de més de 700 persones del Grup Social ONCE.

Aquesta cita amb la història i la tradició ha servit també de marc per a la presentació a Alzira de la nova imatge del Grup Social ONCE amb el seu nou model de quiosc més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i, especialment, amb més facilitat de comunicació amb el públic.

El delegat territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, ha presentat aquests nous models de quioscos a Alzira, al costat del vicepresident 1r del Grup Social ONCE, Alberto Durán; el president del consell territorial ONCE, Enrique Llin; i l’alcalde en funcions d’Alzira, Diego Gómez.

Pichel ha mostrat aquests nous quioscos com la “evolució de la tradicional imatge de l’ONCE cap a un porta d’accés a un món d’inclusió social per a les persones amb discapacitat i l’accessibilitat universal”. El quiosc està preparat per a accedir al seu interior en cadira de rodes o amb gos pigall i l’exposició dels productes ONCE més adequada des d’una perspectiva ergonòmica i accessible. A més els materials amb els quals està construït i la tecnologia interior faciliten el rendiment ecològic.

Els primers quioscos d’aquest model s’han instal·lat a Alzira en la plaça del Regne i en la plaça Major, on treballen les venedores ONCE Rosa Ull i Raquel Caro.

Rosa té una discapacitat auditiva i gestiona el nou quiosc de la plaça del Regne. És venedora ONCE des de fa 7 anys i abans treballava en una empresa de muntatge de peces d’automòbils. El seu Terminal Punt de Venda li facilita exercir el seu treball per a oferir als seus clients les màximes garanties de seguretat i accessibilitat en la venda de cupons electrònics, comerç electrònic i reintegrament en efectiu Twyp.

Per part seua, Raquel, jove amb discapacitat intel·lectual, també ofereix des del seu quiosc de la plaça Major als seus clients aquests serveis de comerç electrònic i venda tradicional. A penes porta treballant 2 setmanes com a venedora ONCE però la formació rebuda per part d’ONCE i els mitjans tecnològics posats a la seua disposició garanteixen la millor atenció als seus clients. Anteriorment va treballar com a encaixadora en una cooperativa de caquis i és aficionada a la pesca.

A més d’aquests dos quioscos, s’estan instal·lant 3 més a Alzira

Adaptar-se als temps, a temps: comerç electrònic i reintegrament de diners en efectiu.

El delegat territorial ha declarat que el Grup Social ONCE entén necessari “adaptar-se als temps, a temps”. “En un dia tan especial com hui, necessitem agrair la col·laboració dels nostres clients durant 80 anys adquirint el tradicional cupó que fa possible que continuem prestant serveis socials i generant ocupació per a persones amb discapacitat. I al mateix temps també és molt important per a nosaltres connectar amb les noves generacions, que no ens coneixen tant, per a assegurar el futur dels joves amb discapacitat que ara estan estudiant o buscant la seua primera ocupació”.

Per a aquestes noves generacions usuàries de compres online i diners electrònics, l’ONCE ha posat en marxa les recàrregues de saldo per a comerç electrònic amb els serveis de Amazon, Paysafecard, i-Tunes i Google Play. A més, amb el servei Twyp, qualsevol usuari d’aquesta app pot dirigir-se a un venedor ONCE per a retirada de diners en efectiu i compra de productes ONCE, sense comissions i d’una forma fàcil i segura.

CatalanSpanish