L’Ontinyent CF renova Mullor i tot el cos tècnic

L’Ontinyent CF confirma la primera bona notícia de la temporada 2017/2018, que comença per la renovació de Miguel Ángel Mullor al capdavant de la banqueta. Ja s’ha arribat a un compromís verbal a falta d’estampar la firma, que està pendent tan sols de la confecció del contracte corresponent.

Amb Mullor es queden els tècnics de professionalitat contrastada després del que han demostrat en el grup VI de la Tercera Divisió, el segon entrenador Jordi Gil, l’entrenador de porters Gabri Ribera i el preparador físic Juanfran Jiménez, els quals també han de firmar el contracte corresponent. Amb ells seguirà el delegat d’equip José Enrique Ferrero, que fa de nexe entre cos tècnic, jugadors i junta directiva a l’hora d’organització. Qui no es quedarà és la fisioterapeuta Inma Gandia, que per a la propera temporada ha adquirit altres compromisos. El club li agraeix especialment la seua dedicació i bon fer, i li desitja la millor de les sorts en el seu àmbit professional i personal.

Rovira  

Pel que fa a Miguel Ángel Mullor, aquesta serà la seua tercera temporada consecutiva en el club, va arribar en l’estiu del 2015 provinent del Benigànim i va aconseguir la segona de les classificacions consecutives per a la promoció d’ascens, arribant a disputar la segona eliminatòria davant la SD Tarazona. En aquesta recent temporada, ha aconseguit la classificació per a la promoció i consumar-la amb un ascens de categoria. Tant la junta directiva actual com els propers gestors del club, al capdavant de la societat anònima esportiva, han coincidit en donar continuïtat al projecte, primer renovant al cos tècnic per, a continuació, confeccionar un equip de garanties que lluite dignament en la categoria de bronze sense deixar de mirar cap amunt.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela