Loreto Serrano: “Compromís hauria de preguntar-se què va fer amb 4 sous en 4 anys”

L'edil els ha amenaçat de traure els comptes “per vostés i segons els seus càlculs el quiosquet que tenien muntat en la passada legislatura li va costar al municipi de Santa Pola la “pírrica” quantitat aproximada de 375.000 euros".

Compromís per Santa Pola, va acusar ahir l’alcaldessa del municipi, Loreto Serrano, que li ha donat a la regidora de Vox, Mireia Moya, que va votar a favor de la investidura de l’actual edil, dos despatxos en la tercera planta de l’Ajuntament.

Segons Compromís, “el partit d’ultradreta no fa cap treball d’oposició, però sí que obliga la ciutadania a pagar al voltant de 50.000 euros a l’any per dues persones de les quals no es coneix cap treball, ni d’oposició, ni de govern, ja que tampoc tenen cap responsabilitat oficial”.

La resposta de Loreto Serrano, no s’ha fet esperar i ha acusat la coalició de “no estar mancat d’idees o iniciatives per a posar-se a emprenyar els qui sí que tenen ocupacions i no poques, per culpa de la inexistent gestió heretada després de 4 anys de desgovern municipal”.

Serrano, a més ha retret les declaracions de Compromís sobre la regidora de Vox i sobre este tema explica que “potser haurien de preguntar-se què han fet vostés amb els 4 sous, 3 regidors i un alliberat durant 4 anys i una vegada tinguen la resposta li la transmeten als ciutadans santapolers, perquè segons sembla en les urnes, que són sobiranes, el poble ha tingut clar que eixos diners que es va invertir en Vostés durant eixe període no va servir per a res”.

L’alcaldessa també demana explicacions a la coalició sobre per què “dos senyors, en frau de llei, cobrant diners de les arques municipals, i que després de ser reprovats per sa senyoria i castigats a deixar de tindre competències en forma de regidories, encara van permetre que un d’ells es portara a la butxaca tots els mesos 1.300 euros per passejar-se quan li venia de gust per l’Ajuntament i alçar la mà en els plens”.

Així mateix, l’edil els ha amenaçat de traure els comptes “per vostés i segons els seus càlculs el quiosquet que tenien muntat en la passada legislatura li va costar al municipi de Santa Pola la “pírrica” quantitat aproximada de 375.000 euros, però si cal demà, donarem la quantitat exacta sense l’aproximat”.

A més, ha argumentat que el despatx que no “serveix per a res és el de Compromís de l’ajuntament de Santa Pola que està tancat durant moltes hores cada dia de la setmana, fins i tot em diuen que hi ha dies que ni s’obrin les portes”.

Per a finalitzar, Serrano ha instat a la coalició que “arribats ja a este extrem, no perden el temps en ximpleries i posen-se les piles i el mico de treball perquè els torne a repetir que el que m’ha molestat no és el que diuen o pregunten, sinó que per la seua falta de tasques vengen emprenyar els qui dia a dia ens deixem la pell per Santa Pola i per als santapolers … i en 3 anys ja saben, tenen una nova revàlida i la gent quan presa la decisió sí que deixa clar qui sí o qui no ha fet “absolutament res”.

CatalàEspañol