L’Ajuntament de Benicàssim repartixen lots nadalencs a les famílies més desfavorides

El área de bienestar social de Benicàssim coordina con las ONGs locales, las ayudas navideñas para que ninguna familia que lo necesite se quede sin alimentos, productos de necesidad y juguetes esta Navidad.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués i la regidora de benestar social, Vanessa Batalla han visitat l’àrea de benestar social, des d’on en aquests dies, s’estan repartint els lots nadalencs d’ajuda extraordinària per Nadal. Enguany, el gruix de l’ajuda, va destinada a fomentar la campanya que cap xiquet es quede sense joguets en Nadal.
Batalla ha explicat que “un any més hem volgut coordinar-nos amb les ONGs, tal com es va acordar en la Taula de Solidaritat Local. L’objectiu és que no hi haja cap llar a Benicàssim que no puga tenir, almenys els productes de primera necessitat i també joguets i contes per als més xicotets. El propòsit és arribar a més persones, sense que hi haja duplicitats o es queden manques”.
L’ajuntament lliurarà a més d’un centenar de xiquets, els regals que faran una mica més feliç el seu Nadal. Enguany, entre l’ajuntament i la Diputació provincial es repartiran al voltant d’un centenar de joguets adequats per a cada edat, a més de llibres de contes i lectura i material escolar. A més, com ha detallat Batalla, “les ONGs també ens van demanar, que des de l’ajuntament col·laboràrem amb el lliurament d’ajuda en Nadal amb productes d’higiene i neteja per a les famílies més desfavorides. Així, l’ajuntament està repartint també aquest tipus de material en col·laboració amb les associacions solidàries del municipi”.

CatalanSpanish