El Lucentum i la Universitat d’Alacant refermen el seu Compromís de col·laboració

Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, en representació de la Fundació Lucentum Bàsquet d’Alacant, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que amplia la vinculació de la Fundació amb la Universitat d’Alacant i que afegeix, al segon equip masculí, també el primer equip femení.

Segons aquest acord, el segon equip federat de bàsquet competirà sota la denominació UA-Lucentum. Aquest equip estarà majoritàriament compost per universitaris, que se cediran a la UA per a la participació en el torneig anual del CADO. En el cas de l’equip femení, aquest també cedirà jugadores per a competir amb la Universitat als campionats universitaris i lluirà publicitat de la UA a l’uniforme.

L’acord preveu oferir pràctiques a estudiants universitaris en el Lucentum en col·laboració amb els entrenadors, preparadors físics i fisioterapeutes de l’equip. A més, oferirà a jugadors de l’equip UA-Lucentum llocs en l’estructura del Lucentum com a entrenadors, fisioterapeutes o preparadors físics. Els jugadors d’UA-Lucentum podran igualment entrenar i competir amb el primer equip. Els entrenadors de bàsquet del Lucentum rebran formació contínua en la UA i també s’establiran preus especials perquè la comunitat universitària participe en les activitats que ofereix per Lucentum.

La UA, través del Servei d’Esports, cedirà les instal·lacions esportives per a entrenaments i partits de l’equip UA-Lucentum i assignarà als jugadors un tutor acadèmic perquè puguen coordinar i compatibilitzar les activitats esportives i acadèmiques.

CatalàEspañol