Luis Barcala considera un desastre per a Espanya substituir el govern del seu partit per un amb estranys companys de viatge

L'Ajuntament va presentar el seu programa de festes i aconsella que per a les Fogueres s'agafe el transport públic

L’alcalde d’Alacant Luis Barcala, va opinar ahir sobre els esdeveniments ocorreguts a Madrid amb la Moció de Censura al seu partit en el qual va considerar que era un desastre per a Espanya. Va comparar la deriva d’irresponsabilitat del PSOE que ha sigut capaç de pactar amb el diable per a desplaçar al Partit Popular. Barcala va fer una analogia prenent d’exemple el govern que tenia Alacant amb el tripartit, considerant que la gestió que va realitzar durant els tres anys de govern havia fracassat, fins al punt de la paràlisi total. “Crec que és un desastre que aqueix mateix model amb independentistes, amb separatistes, amb nacionalistes, amb tots els istas que es vulguen posar, siga capaç de conformar un no se sap que mejunje de moltes sigles diferents per a substituir un govern que estava donant resultats a escala econòmica i d’ocupació”, ha destacat Barcala. També va fer al·lusió al desplome de la borsa i la prima de risc en 24 hores amb el seu enfonsament, on el respatler internacional s’havia notat en els índexs econòmics. Barcala que es va reunir fa uns dies amb el Ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, li va traslladar uns compromisos per a Alacant que tornarà a exigir amb el nou govern socialista de Pedro Sánchez i també al govern de la Generalitat Valenciana. El primer edil seguirà reivindicant inversions al Ministeri de Foment, Infraestructures, Hisenda i amb qualsevol altre ministeri complint així el que va prometre el dia de la seua investidura com a alcalde.

Quant a les festes de Fogueres el regidor de Festes i Seguretat, José Ramon González, demana que els alacantins no utilitzen els seus vehicles i accedisquen amb transport públic, autobús, tram i taxi a la zona centre de la ciutat, i informat que el circuit està previst que des del Dilluns 18 de Juny a partir de les 7.00 hores estiga restringit i s’obrirà a les 8.00 hores del dia 25 de juny, estant delimitat com a anteriors edicions per les següents vies, segons el sentit de circulació:

Av. Dr. Gadea – Passege de Soto – Passege de Marvá – Av. Benito Pérez Galdós – Germans Pascual – Poeta Carmelo Calb – Pare Mariana- Plaça de Santa Teresa – Cuesta de la Fàbrica – Vázquez de Mella- Donya Violante – Juan Bautista la Fora – Av. Ramón y Cajal.

El perímetre del centre serà permeable com en anteriors edicions a la circulació de vehicles i es tallaran al tràfic general les Avingudes d’Alfonso X el Sabio i l’avinguda de l’Estació, i la circulació en la zona centre de la ciutat en Fogueres aquesta limitada a 20 km/hora.
Des de les 07.00 h. del dia 16 de Juny fins a les 07.00 h. del dia 25 de Juny, els recorreguts de les línies d’autobús pel centre de la ciutat es modificaran, potenciant les següents capçaleres en el centre de la ciutat:

Plaça D’ESPANYA: Línies 08, 10 i 13 / Mussol 24N
OSCAR ESPLÁ: Línies 07, 09, 21, 22, 23 i 27
ESTACIÓ D’AUTOBUSOS: Línies 06 i 24
PLAÇA DEL MAR: Línies 05, C-6, Circulars A i B / Mussol 21N, 22N i 23N
AVDA MAISONNAVE Nº 2: Línia 12

Les línies circulars 14 A/B funcionaran des del dilluns 18 i fins al dissabte 24 de juny, amb una freqüència de 25 mn de 7 fins a les 22.30 hores.
Les línies circulars A, i B circularen en tots dos sentits de circulació amb l’itinerari:

Plaça del Mar, Conde de Vallellano, Loring, Óscar Esplá, Catedràtic Soler, Alcalde Lorenzo Carbonell, Gran Via, avinguda de Denia, Jovellanos, Juan Bautista Lafora, i plaça del Mar.

L’Ajuntament habilita també un carril exclusiu BUS-TAXI en: Juan Bautista Lafora-Jovellanos carril dret sentit Plaça Porta del Mar, des d’avinguda de Denia fins a plaça del Mar.
El dispositiu de serveis nocturns començarà a les 23.00 h. del dilluns 18 de juny i acabarà a les 07.00 h. del dilluns 25 de juny.

Les línies i freqüències seran les següents:

21N: ALACANT-EL CAMPELLO cada 60′
22N: ALACANT-PLATJA DE SANT JOAN cada 20′
23N: ALACANT-SANT JOAN-MUTXAMEL cada 20′
24N: ALACANT-SANT VICENT DEL RASPEIG de 12′ a 15′
03N: CIUTAT D’ASSÍS-VILLAFRANQUEZA cada 40′
16 : ALACANT-MERCAT DE TEULADA cada 30′: servei especial que circularà solament les nits del dissabte 23 i del diumenge 24.

desastre Actualitat Valenciana
AA

Apilament de materials i Planta dels Fogueres.

Està previst realitzar l’apilament de materials i Planta dels Fogueres amb el següent horari establit per a les fogueres oficials i les especials:
• El transport, apilament de materials i plantà de la Foguera Oficial adulta es realitzarà a partir del dijous 14 de juny a partir de les 23.00 hores.
• Així mateix el transport, apilament de materials i plantà de la Foguera Oficial infantil es realitzarà al dilluns 18 de juny, a partir de les 08.00 hores.
• Fogueres Especials: Excepcionalment, i amb motiu del 90° Aniversari de Fogueres: Transport, apilament de materials i plantà (corts de tràfic) des del dia dissabte 16 de juny, a partir de les 00.01 hores.
• Fogueres Primera categoria: Transport, apilament de materials i plantà, a partir del diumenge 17 de juny, a partir de les 08.00 hores
• Reste de Fogueres: Transport, apilament de materials i muntatge, a partir del Dilluns 18 de juny a partir de les 08.00 hores.
• Barraques, Racós i carrers adornats: Transport, apilament i plantà: dia 18 de juny, dilluns, a partir de les 18.00 hores. Inici de l’activitat a partir del dia 20 de juny, dimecres, des de les 22.00 hores i fins a les 04.30 hores del dilluns 25 de juny de 2018.
• A més està previst que la plantà de racós de mitjans de comunicació en el Passeig de Soto es realitze a partir el dia 16 de juny, des de les 11 hores, i fins al 24 de juny a les 15 hores.

: Valencià

Publicidad