Luis Enrique: “Robert Moreno ha sigut deslleial i no vull ningú així en el meu staff”

Publicitat

El seleccionador nacional de futbol, Luis Enrique Martínez, s’ha mostrat contundent i s’ha assenyalat com “l’únic responsable” que Robert Moreno no estiga en el seu cos tècnic. Ha qualificat el seu antic ajudant de “deslleial” i ha dit que ha tingut una “ambició desmesurada”.

En un “dia molt especial” per la seua tornada a la selecció cinc mesos després, l’asturià ha volgut resoldre tota la polèmica pel sobtat adéu de Moreno, que considera “generada” pel català.

PublicitatRovira  

“L’únic responsable que Robert Moreno no estiga en el meu ‘staff’ sóc jo, no Luis Rubiales, ni Molina ni l’RFEF”, ha assegurat Luis Enrique en la seua presentació, on ha indicat que “el desacord ocorre el 12 de setembre”.

“Vam tindre una reunió a ma casa, de 20-30 minuts i percep que ell vol fer l’Eurocopa i em diu que, si jo volia, després tornaria a ser el meu segon. Ho veia vindre i m’intente posar en l’altre punt de vista i entenc que li faça il·lusió i que ho veja com l’oportunitat de la seua vida i per a la qual ha treballat molt”, ha afirmat.

Després de reconéixer que ser “ambiciós és una qualitat a valorar”, ha dit que no li va agradar l’actitud del seu ajudant. “Per a mi és deslleial, jo mai ho faria i no vull ningú d’aquestes característiques en el meu ‘staff’, l’ambició desmesurada és un gran defecte”, ha advertit.

PublicitatJuega Limpio Orihuela