Luis Enrique torna a la Selecció Espanyola

Luis Rubiales, ha anunciat hui dimarts l'eixida de Robert Moreno i el retorn de Luis Enrique Martínez al càrrec de seleccionador nacional.

De manera sorprenent i quan tothom comptava que Robert Moreno, ell el primer, anava a ser l’encarregat de dirigir al combinat espanyol en la Eurocopa, Luis Rubiales ha anunciat hui la volta de l’asturià a la banqueta que va deixar per qüestions personals.

El president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha anunciat hui dimarts l’eixida de Robert Moreno i el retorn de Luis Enrique Martínez al càrrec de seleccionador nacional tan sols cinc mesos després de la seua renúncia per la greu malaltia de la seua filla.

“Hui podem confirmar que Luis Enrique torna al seu lloc de treball. Amb Robert Moreno signem un contracte en el qual li deixem clar que el dia que Luis Enrique volguera tornar, tornaria. Ningú es pot sentir enganyat, tothom sabia que si Luis Enrique volia tornar tindria obertes les portes de la selecció”, va anunciar Rubiales en roda de premsa.

CatalanSpanish