14.1 C
Valencia

L’UJI programa unes sessions sobre l’equipament multimèdia a les aules

La Universitat Jaume I ha realitzat unes sessions presencials sobre l'ús de l'equipament multimèdia a les aules per tal de donar suport al professorat i facilitar la docència en línia o híbrida.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En les diferents sessions, el personal docent ha tingut l’oportunitat de resoldre dubtes tècnics sobre l’ús de les càmeres web que s’han instal·lat en totes les aules i altres aspectes de l’equipament com ara programar videoconferències o la utilització de la pissarra digital.

Tot i que les sessions han sigut en format presencial també s’ha oferit la possibilitat de connectar-se a distància per videoconferència per tal de facilitar l’assistència del professorat.

Així mateix, el Servei d’Informàtica, el Centre d’Educació i Noves Tecnologies i la Unitat d’Anàlisi i Desenvolupament en Tecnologies de la Informació han elaborat una guia ràpida sobre l’ús de les càmeres i recursos d’utilitat per a les classes semipresencials o en línia. En concret, una guia per a utilitzar la càmera de les aules amb Google Meet, un tutorial per a programar videoconferències i convidar l’alumnat a un grup de Google, un tutorial sobre Google Meet, un document de consells sobre docència híbrida i una guia sobre pissarres digitals.

Cal destacar que l’UJI també compta amb un portal amb informació per a la docència semipresencial i en línia i un catàleg de serveis per a la formació digital del PDI. 

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.

Onda atén prop de mig centenar de consultes diàries de com treballar per Amazon

L'ajuntament, els centres Labora i les ETT's són els llocs on més persones busquen informació per saber com accedir a les futures ofertes laborals que es generen.

Borriana sol·licita a Europa el cobrament de projectes Feder per valor de més de 2,3 milions d’euros

L'import correspon a tres sol·licituds de projectes dels blocs d'eficiència energètica, mobilitat urbana i sostenible, desenvolupament d'administració electrònica i condicionament i dinamització d'espais culturals.

El Mercat de Nadal d’Orpesa estrena ubicació per a garantir la seguretat dels visitants

Quasi mig centenar de casetes s'instal·laran des de dissabte que ve i fins al 8 de desembre en la plaça Espanya.

Vall d’Alba es converteix en la seu del nou projecte d’inversió de Baldocer

Vall d'Alba es prepara per a acollir un nou projecte empresarial.
- Advertisement -

: Valencià