L’UJI programa unes sessions sobre l’equipament multimèdia a les aules

La Universitat Jaume I ha realitzat unes sessions presencials sobre l'ús de l'equipament multimèdia a les aules per tal de donar suport al professorat i facilitar la docència en línia o híbrida.

En les diferents sessions, el personal docent ha tingut l’oportunitat de resoldre dubtes tècnics sobre l’ús de les càmeres web que s’han instal·lat en totes les aules i altres aspectes de l’equipament com ara programar videoconferències o la utilització de la pissarra digital.

Tot i que les sessions han sigut en format presencial també s’ha oferit la possibilitat de connectar-se a distància per videoconferència per tal de facilitar l’assistència del professorat.

Així mateix, el Servei d’Informàtica, el Centre d’Educació i Noves Tecnologies i la Unitat d’Anàlisi i Desenvolupament en Tecnologies de la Informació han elaborat una guia ràpida sobre l’ús de les càmeres i recursos d’utilitat per a les classes semipresencials o en línia. En concret, una guia per a utilitzar la càmera de les aules amb Google Meet, un tutorial per a programar videoconferències i convidar l’alumnat a un grup de Google, un tutorial sobre Google Meet, un document de consells sobre docència híbrida i una guia sobre pissarres digitals.

Cal destacar que l’UJI també compta amb un portal amb informació per a la docència semipresencial i en línia i un catàleg de serveis per a la formació digital del PDI. 

CatalanSpanish