16.6 C
Valencia

“L’ús de la mascareta és responsabilitat individual i no ha de dependre de norma”, Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana ha recordat que la mascareta és obligatòria en tota Espanya.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que la “responsabilitat individual” en l’ús de les mascaretes “ha d’estar profundament assumida per cada persona” i no es pot “deixar en mans d’una norma”, i ha recordat que l’ús de la mateixa “és obligatori en tota Espanya”.

Puig ha fet estes manifestacions a Madrid, en l’homenatge d’Estat en memòria de les víctimes de la pandèmia de coronavirus.

- Publicitat -

El president ha recordat que la utilització de la mascareta és “obligatòria en tota Espanya, el que cal veure és si en altres espais s’amplia aqueixa obligatorietat, estem reflexionant a cada moment”.

“Nosaltres farem el que ens diguen els experts, però l’obligatorietat del seu ús en tots els espais on no es pot guardar la distància és absolutament clara en este moment”, ha afirmat.

- Publicitat -

Al seu judici, “hem de ser corresponsables, la responsabilitat personal no pot recaure simplement en la normativització, és fonamental que cada persona siga conscient que amb la seua actitud està provocant que les coses vagen millor o que puga haver-hi altres persones que, en moments determinats, puguen contraure la malaltia per la seua irresponsabilitat”.

Preguntat pels brots de coronavirus que afecten la Comunitat Valenciana, Puig ha recordat que és “fonamental” seguir les instruccions de les autoritats sanitàries.

- Publicitat -

“Per aqueixes persones que no estan entre nosaltres, hem de ser més acurats que mai, hem de complir el distanciament interpersonal, l’ús de màscara, la neteja de mans, la ventilació dels espais, tot el que ja se sap”, ha insistit.

Al seu judici, “no podem baixar en això moment la guàrdia, estem en estat d’alerta perquè encara no hi ha vacuna ni una medicació que ens faça superar la malaltia. Mentrestant, hem de ser absolutament conscients del que ens juguem, és fonamental per a nosaltres”.

“El que hem de fer és pensar en les persones que ja no estan quan tinguem una actitud, a vegades, no massa responsable”, ha finalitzat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià