La Policia Local de la Vila Joiosa controla l’aforament de les platges

La edil de Seguretat Ciudadana, assegura que davant l'augment de turistes i dels rebrots de coronavirus, hi ha més control.

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Trànsit de l’Ajuntament la Vila Joiosa ha informat que els auxiliars de platges facilitats de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Policia Local, vigilaran amb especial atenció els aforaments en les 13 platges del municipi davant l’augment d’usuaris dels arenals.

Des de hui, la funció dels auxiliars de platges serà exclusivament la de controlar l’aforament i informar els usuaris i, en el cas que s’arribe al màxim permés, s’informarà Policia Local per a limitar l’accés a la platja garantint que es compleixen els números d’aforament permés i les distàncies de seguretat en la zona seca i de bany d’acord amb el pla de contingència estipulat des de l’administració per a fer front a la COVID-19 durant la temporada estival. A més, els auxiliars de platges continuaran comptant amb l’ajuda de la unitat de vigilància aèria UDROPOL de la Policia Local, que facilitarà les tasques de control d’aforament.

“Durant este mes, els usuaris de les nostres platges han tingut un comportament exemplar, per la qual cosa no hem hagut de lamentar incidents ni dissuadir grans aglomeracions de persones”, afirma l’edil de Seguretat Ciutadana, Isabel Perona. La regidora vilera, exposa que des del departament s’ha notat “un major nombre de visitants a les nostres platges” el que unit a l’augment de rebrots en l’àmbit nacional, fan “necessari i amb caràcter d’urgència, establir un control més estricte dels accessos i compliment de les mesures preventives a les nostres platges”, finalitza Perona.

L’Ajuntament de la Vila Joiosa recorda que l’accés i l’eixida de les platges ha de fer-se pels corredors marcats a aquest efecte, serà obligatori l’ús de calçat i màscara fins a arribar a l’emplaçament en l’arena, s’haurà de mantindre una distància de seguretat de dos metres entre grups, i aconsella mantindre especial atenció als cartells informatius per a l’ús segur de les seues platges

CatalanSpanish