Mª José Catalá portarà la Senyera en el 9 d’Octubre

Alcaldia concedeix el primer torn de la legislatura al principal partit de l'oposició.

PublicitatAVL

El Grup Popular, després de sis anys, tornarà a ser qui porte la Real Senyera en la festa del 9 d’Octubre. Serà l’actual portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, qui la porte. Així s’ha acordat hui en la junta de portaveus municipals prèvia al ple del pròxim dijous. La legislatura passada cap regidor del PP va portar la Real Senyera, ja que és potestat de l’alcalde la designació, i va decidir que la portaren tots els grups menys el PP. L’última vegada que un regidor del PP va portar la bandera va ser l’any 2013, i en este cas va ser Cristóbal Grau.

La portaveu Popular li va comunicar a l’alcalde Joan Ribó a l’inici de la legislatura l’interés del Grup Popular de poder portar la Real Senyera. Hui, en la Junta de Portaveus, l’alcalde Joan Ribó va comunicar que enguany serà un regidor del Grup Popular qui la porte, concretament la seua portaveu, María José Catalá.

PublicitatRovira  

Catalá s’ha mostrat molt satisfeta després de conéixer la designació i ha assenyalat que “és un honor per a mi poder portar la Real Senyera el pròxim dia 9 d’Octubre, el dia gran de tots els valencians”.

“Per a  és tot un orgull poder representar tot el sentiment dels valencians portant la Real Senyera i acompanyar-los a tots i junts celebrar un dia tan important per a nosaltres els valencians”, va explicar María José Catalá.

Els populars explique que “sempre han sigut defensors dels senyals d’identitats valencianes”, per això, Catalá apunta que “serà un any molt especial per a mi per tot el que sentim des del Partit Popular pels nostres senyals d’identitat, que és molt. Sempre hem estat amb els nostres senyals d’identitat i continuarem barallant per elles i defensant-les on siga necessari, portant-les amb la major dignitat i l’orgull possible sempre”.