29.8 C
Valencia

Mª José Catalá portarà la Senyera en el 9 d’Octubre

Alcaldia concedeix el primer torn de la legislatura al principal partit de l'oposició.

- Publicitat -AVL

El Grup Popular, després de sis anys, tornarà a ser qui porte la Real Senyera en la festa del 9 d’Octubre. Serà l’actual portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, qui la porte. Així s’ha acordat hui en la junta de portaveus municipals prèvia al ple del pròxim dijous. La legislatura passada cap regidor del PP va portar la Real Senyera, ja que és potestat de l’alcalde la designació, i va decidir que la portaren tots els grups menys el PP. L’última vegada que un regidor del PP va portar la bandera va ser l’any 2013, i en este cas va ser Cristóbal Grau.

La portaveu Popular li va comunicar a l’alcalde Joan Ribó a l’inici de la legislatura l’interés del Grup Popular de poder portar la Real Senyera. Hui, en la Junta de Portaveus, l’alcalde Joan Ribó va comunicar que enguany serà un regidor del Grup Popular qui la porte, concretament la seua portaveu, María José Catalá.

Catalá s’ha mostrat molt satisfeta després de conéixer la designació i ha assenyalat que “és un honor per a mi poder portar la Real Senyera el pròxim dia 9 d’Octubre, el dia gran de tots els valencians”.

“Per a  és tot un orgull poder representar tot el sentiment dels valencians portant la Real Senyera i acompanyar-los a tots i junts celebrar un dia tan important per a nosaltres els valencians”, va explicar María José Catalá.

Els populars explique que “sempre han sigut defensors dels senyals d’identitats valencianes”, per això, Catalá apunta que “serà un any molt especial per a mi per tot el que sentim des del Partit Popular pels nostres senyals d’identitat, que és molt. Sempre hem estat amb els nostres senyals d’identitat i continuarem barallant per elles i defensant-les on siga necessari, portant-les amb la major dignitat i l’orgull possible sempre”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,772FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cultillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania

La Pobla de Vallbona destina 290.000 euros de la venda de parcel·les a inversions

Càmeres de seguretat, col·lectors per a pluvials, maquinària per a via pública i equipament de comunicació centraren la inversió afectada a venda de parcel·les.

Nuria Enguita s’incorpora com a directora de l’IVAM

El projecte de Nuria Enguita inclou un acurat treball dels fons del museu, la rellevància de la investigació, la col·laboració publicoprivada i l'activitat educativa de la institució

Metrovalencia oferirà informació en temps real sobre l’aforament dels trens en circulació

S'han instal·lat 24 pantalles informatives en període de proves en els vestíbuls de les instal·lacions més transitades
- Advertisement -

: Valencià