El mag Darío Piera inaugura un nou cicle d’espectacles gratuïts en La Fàbrica de Mislata

Des que va obrir les seues portes, el centre sociocultural La Fàbrica ha anat consolidant-se com un dels principals nuclis de promoció cultural, formativa i educativa. Els seus diferents espais acullen diàriament cursos formatius per a totes les edats, joves que assisteixen a la sala d’estudi, iniciatives de coworking i promoció de l’ocupació, i ara, de nou, espectacles culturals.

Divendres passat va arrancar un nou cicle del qual ja es coneix com “La Fàbrica d’Espectacles”, una programació contínua d’espectacles de xicotet format dirigit a públics de totes les edats, però especialment al públic familiar. Els espectacles, a més, són gratuïts i per a poder assistir, tan sols s’ha de passar a arreplegar les entrades per la Fàbrica durant els dies previs a cada actuació.

L’encarregat d’inaugurar este nou cicle d’espectacles va ser el mag Darío Piera, que amb “Magia i risas” va fascinar al públic, especialment als més xicotets. L’artista va posar sobre l’escenari sorprenents i impossibles efectes acompanyats del millor humor, un espectacle replet de comèdia i basat en la interacció amb el públic de poca edat.

El còmic Rafa Forner i el seu espectacle “Dímelo a mi”, el “Cuento pintado, cuento contado” de Marisela Romero i Dolç Quesada o el mentalisme de Toni Pons i el seu “Otro yo” completen la programació de la Fàbrica per a esta pròxima primavera. Més informació en mislata.es.

CatalàEspañol