20:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El mag Darío Piera inaugura un nou cicle d’espectacles gratuïts en La Fàbrica de Mislata

Des que va obrir les seues portes, el centre sociocultural La Fàbrica ha anat consolidant-se com un dels principals nuclis de promoció cultural, formativa i educativa. Els seus diferents espais acullen diàriament cursos formatius per a totes les edats, joves que assisteixen a la sala d’estudi, iniciatives de coworking i promoció de l’ocupació, i ara, de nou, espectacles culturals.

Divendres passat va arrancar un nou cicle del qual ja es coneix com “La Fàbrica d’Espectacles”, una programació contínua d’espectacles de xicotet format dirigit a públics de totes les edats, però especialment al públic familiar. Els espectacles, a més, són gratuïts i per a poder assistir, tan sols s’ha de passar a arreplegar les entrades per la Fàbrica durant els dies previs a cada actuació.

L’encarregat d’inaugurar este nou cicle d’espectacles va ser el mag Darío Piera, que amb “Magia i risas” va fascinar al públic, especialment als més xicotets. L’artista va posar sobre l’escenari sorprenents i impossibles efectes acompanyats del millor humor, un espectacle replet de comèdia i basat en la interacció amb el públic de poca edat.

El còmic Rafa Forner i el seu espectacle “Dímelo a mi”, el “Cuento pintado, cuento contado” de Marisela Romero i Dolç Quesada o el mentalisme de Toni Pons i el seu “Otro yo” completen la programació de la Fàbrica per a esta pròxima primavera. Més informació en mislata.es.

Últimas noticias

Contenido relacionado