25.1 C
Valencia

Magdalena tindrà 4 punts violeta

Estaran ubicats al passeig Ribalta (C/Pérez Galdós amb C/ Historiador Viciana), al costat del recinte de concerts i del Casal del Vi (Bulevard Blasco Ibáñez amb C/ Rafalafena), a la Porta del Sol (Entre Banc Santander i la Font de l'Aiguadora) i a la plaça Maria Agustina (Plaça Maria Agustina, cantonada amb la Subdelegació del Govern).

- Publicitat -AVL

La regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Castelló ha fet públic el pla de prevenció de les agressions masclistes que s’aplicarà durant la celebració de les festes de la Magdalena. En este pla, desenvolupat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO), el Patronat de Festes i la Policia Local, destaca la ubicació de quatre punts violenta en les zones de més afluència de públic.

Des del seu compromís amb la prevenció i eradicació de comportaments i actituds masclistes, el consistori instal·larà estos punts d’informació, atenció i prevenció destes agressions per a què les dones, víctimes o no, puguen gaudir sense risc durant les festes.

Per a la regidora de Feminismes i LGTBI, Verònica Ruiz, “el principal objectiu és treballar la prevenció, recordar que l’ambient festiu no disculpa cap actitud abusiva i, a més a més, explicar a la població, homes i dones, com actuar si presencien qualsevol agressió o situació de risc”. Ruiz confia en que “mai més les festes de la Magdalena hagen de ser notícia per una agressió sexual ni de cap tipus cap a una dona”.

Els punts violeta estaran ubicats al passeig Ribalta (C/Pérez Galdós amb C/ Historiador Viciana), al costat del recinte de concerts i del Casal del Vi (Bulevard Blasco Ibáñez amb C/ Rafalafena), a la Porta del Sol (Entre Banc Santander i la Font de l’Aiguadora) i a la plaça Maria Agustina (Plaça Maria Agustina, cantonada amb la Subdelegació del Govern). L’horari d’atenció anirà des de les 22.00 hores a les 3.00 hores i estaran operatius des del dissabte 14 fins al dissabte 21 de març.

Cadascun dels punts estarà atés per una treballadora social i una psicòloga amb una llarga experiència professional en atenció social a dones víctimes de violència. Amb esta iniciativa, l’Ajuntament de Castelló busca consolidar la consciència col·lectiva sobra la importància de fer front a les agressions sexistes, fent de Castelló una ciutat compromesa amb la lluita feminista.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada

Detingut un home per agredir amb pals i bats per a robar a un altre

La víctima va telefonar al 091 després de trobar-se amb un que dies abans li havia agredit
- Advertisement -

: Valencià