12.4 C
Valencia

Magdalena tindrà 4 punts violeta

Estaran ubicats al passeig Ribalta (C/Pérez Galdós amb C/ Historiador Viciana), al costat del recinte de concerts i del Casal del Vi (Bulevard Blasco Ibáñez amb C/ Rafalafena), a la Porta del Sol (Entre Banc Santander i la Font de l'Aiguadora) i a la plaça Maria Agustina (Plaça Maria Agustina, cantonada amb la Subdelegació del Govern).

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Castelló ha fet públic el pla de prevenció de les agressions masclistes que s’aplicarà durant la celebració de les festes de la Magdalena. En este pla, desenvolupat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO), el Patronat de Festes i la Policia Local, destaca la ubicació de quatre punts violenta en les zones de més afluència de públic.

Des del seu compromís amb la prevenció i eradicació de comportaments i actituds masclistes, el consistori instal·larà estos punts d’informació, atenció i prevenció destes agressions per a què les dones, víctimes o no, puguen gaudir sense risc durant les festes.

Per a la regidora de Feminismes i LGTBI, Verònica Ruiz, “el principal objectiu és treballar la prevenció, recordar que l’ambient festiu no disculpa cap actitud abusiva i, a més a més, explicar a la població, homes i dones, com actuar si presencien qualsevol agressió o situació de risc”. Ruiz confia en que “mai més les festes de la Magdalena hagen de ser notícia per una agressió sexual ni de cap tipus cap a una dona”.

Els punts violeta estaran ubicats al passeig Ribalta (C/Pérez Galdós amb C/ Historiador Viciana), al costat del recinte de concerts i del Casal del Vi (Bulevard Blasco Ibáñez amb C/ Rafalafena), a la Porta del Sol (Entre Banc Santander i la Font de l’Aiguadora) i a la plaça Maria Agustina (Plaça Maria Agustina, cantonada amb la Subdelegació del Govern). L’horari d’atenció anirà des de les 22.00 hores a les 3.00 hores i estaran operatius des del dissabte 14 fins al dissabte 21 de març.

- Publicitat -

Cadascun dels punts estarà atés per una treballadora social i una psicòloga amb una llarga experiència professional en atenció social a dones víctimes de violència. Amb esta iniciativa, l’Ajuntament de Castelló busca consolidar la consciència col·lectiva sobra la importància de fer front a les agressions sexistes, fent de Castelló una ciutat compromesa amb la lluita feminista.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València subvenciona amb 40.000 € l’exhumació i identificació dels cadàvers de les fosses del franquisme del cementeri de Gandia

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el diputat provincial de Memòria Històrica, Ramiro Rivera, signen un conveni per a la realització del projecte, que té dues fases; els treballs de localització i exhumació de les restes, que podrien començar la setmana pròxima; i la post excavació i identificació.

El bombers intervenen en despreniments d’habitatges per les pluges a Borriana i Nules

Les intenses pluges estan causant les primeres conseqüències a la província.

La Diputació de Castelló elevarà a 168 milions d’euros el pressupost per a 2021

Els comptes econòmics per a l'any que ve, que suposen un augment de 20 milions respecte a les de 2020, contemplen dos plans Reactivem Castelló d'ajudes als ajuntaments que sumaran un total de 10 milions euros.

El ple de Benicàssim inicia la resolució del PAI Benicasim Golf

La tramitació s'ha iniciat a sol·licitud de l'urbanitzador.

‘Este nadal creem xarxa’, el substitut solidari als dinars de Nadal a Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt, a través del Consell Assessor de Comerç, i FACOSA han agafat el guant d'esta iniciativa que va partir d'un treballador del comité d'empresa d'AGC i d'UGT i a la qual s'han unit altres entitats.
- Advertisement -

: Valencià