El Magnànim presenta a Sueca la reedició de ‘Notes d’un desficiós’

Es posa a l'abast dels lectors a l'espai Joan Fuster un dels llibres més incisius de l'obra literària de l'autor vaelncià.

maganim sueca

Joan Fuster i la Transició Política. En aquesta època se situa el llibre Notes d’un desficiós, que el pròxim divendres dia 26 es presentarà a l’Espai Joan Fuster de Sueca. El volum, editat per la Institució Alfons el Magnànim (IAM), reuneix els articles que durant prop d’un any l’escriptor de Sueca va publicar en la publicació valenciana “Qué y Dónde”. El recull inclou totes les col·laboracions setmanals de l’autor entre juny de 1979 i maig de 1980.

En la presentació, que tindrà lloc a les 19:00 hores, hi intervindran el director de l’IAM, Vicent Flor; el suecà Emili Piera, director de la col·lecció “Papers de premsa”, on s’inscriu el volum; i Nel·lo Pellisser, prologuista i curador del llibre.

Els escrits són articles periodístics breus que Fuster va escriure en plena Transició política, i en els quals aborda un ampli ventall de temes: literatura, música, cinema, història, ecologia… En tots ells, deixa via lliure a la seua opinió en el context d’un País Valencià ofegat per les negacions sistemàtiques a les aspiracions autonomistes.