La Cavalcada de Les Magues de Gener festegen el solstici d’hivern a València

La Cavalcada de Les de Magues de Gener (Llibertat, Igualtat i Fraternitat) ha recorregut, per quart any consecutiu, els carrers del centre de la ciutat de València per a festejar el solstici d'hivern i traslladar un missatge de cultura i amor.

La Cavalcada de Les de Magues de Gener (Llibertat, Igualtat i Fraternitat) ha recorregut, per quart any consecutiu, els carrers del centre de la ciutat de València per a festejar el solstici d’hivern i traslladar un missatge de cultura i amor.

Organitzat per la Societat Coral El Micalet, aquesta desfilada que tracta de recuperar l’esperit de la Festa de la Infància que va tindre lloc en aquesta ciutat quan va ser capital de la República en 1937, ha comptat amb diversos espectacles musicals, gegants i capgrossos i ‘muixerangas’.

La cavalcada ha conclòs en la plaça de l’Ajuntament de València, on les Magues, que representen la Igualtat, la Llibertat i la Fraternitat, han sigut rebudes per l’alcalde, Joan Ribó.

Les dones que han representat a les protagonistes de la cavalcada en aquesta ocasió han sigut María Escaola, Beatriu Cardona i Pilar Soriano.

Publicitat