20 C
Valencia

Investigat un home per delictes de maltractament animal a València

Esta persona albergava en el seu domicili particular 17 ajolotes, 4 varans, 2 cries de serp de la dacsa, 2 tortugues del Pèl Meduses, una tortuga Graeca, una granota Phyllobates Bicolor, una cadernera i un cap dissecat de caiman.

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “MALRASCA” ha investigat a un home de 42 anys per delictes de maltractament animal, i relatius a la protecció de la flora i fauna a València.

Esta operació s’inicià el juliol de 2019, amb motiu d’una intervenció a la botiga de venda d’animals, situada en la localitat de València, pel fet que al seu propietari se li escapaven animals de tota mena d’este establiment i apareixien per la via pública.

Motiu pel qual els serveis veterinaris de l’Excm. Ajuntament van obrir un expedient amb la conclusió del tancament de l’establiment. Seguidament el propietari començà a vendre on-line els animals que en eixe moment tenia a la botiga, per a posteriorment portar-li’ls al seu domicili particular, fet que comportà queixes veïnals, amb motiu de les olors i a l’aparició de nous animals pels seus domicilis particulars.

Davant estos fets els agents sol·liciten al Jutjat l’entrada i registre d’este domicili.

En l’actuació es van trobar diversos animals amagats per tot el domicili, alguns d’ells a l’interior de calaixos, canapès, etc.; observant-se igualment que les condicions en les quals es trobaven no eren les idònies per al benestar d’aquests.

Que l’esmentat registre es va efectuar amb el suport tant de Policia Local, Serveis Veterinaris de l’Excm. Ajuntament de València i personal del SOIVRE d’esta localitat.

Els agents van procedir a confiscar 29 animals, sent aquests: 17 ajolotes, 4 varans, 2 cries de serp del panís, 2 tortugues del Pèl Meduses, una tortuga Graeca, una granota Phyllobates Bicolor, una cadernera i un cap dissecat de caiman.

En el registre també es va descobrir dins del congelador, rates i cobais en bosses de plàstic que servien d’aliment per a altres animals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià