L’Audiència condemna a onze mesos de presó a una dona per maltractar als seus pares

La dona maltractava als seus pares ancians, colpejant-los en el cap en diverses ocasions, increpant-los, sacsant-los i estrenyent-li el coll de la mare.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a onze mesos de presó per un delicte de maltractament domèstic habitual, amb l’eximent incompleta d’alteració mental a una dona que va agredir en nombroses ocasions als seus pares ancians, amb els quals convivia.
La Sala, que confirma així la sentència dictada pel Jutjat penal número 4 de Castelló, també li imposa 300 dies de treballs en benefici de la comunitat per sis delictes de violència domèstica i a una multa de cent euros per un delicte lleu de lesions. La condemnada no podrà acostar-se a la seua mare durant tres anys.
Els fets van succeir l’agost de 2016 en l’habitatge familiar, quan la dona, que pateix crisis epilèptiques, va colpejar als seus pares en el cap en diverses ocasions, els va increpar i arribe a sacsar i estrényer del coll de la mare. Segons el relat de fets provats, que descriu la sentència, en una ocasió va augmentar l’oxigen del seu pare, que usaven per prescripció mèdica.

CatalanSpanish