Dos ferits de bala en un tiroteig entre clans enfrontats a la Malva-rosa

Dues persones ferides de bala en el transcurs d'un tiroteig entre clans rivals enfrontats en la zona coneguda com les Casetes Roses (en la imatge, custodiades per la Policia Nacional). EFE Juan Carlos Cardenas

Dues persones, un home de 26 anys i la seua sogra, de 48, han resultat ferits de bala en el transcurs d’un tiroteig entre clans rivals enfrontats en la zona coneguda com les Casetes Roses, en el barri de la Malva-rosa de València.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, aquest succés s’ha produït al voltant de les 4.00 hores al carrer Pare Pedro Velasco.

Segons la font, no es tem per la vida dels ferits, que van ser aconseguits en l’abdomen i en una cama, respectivament.

L’incident va tindre el seu origen en una discussió entre grups de joves en una discoteca, i va continuar quan un dels grups va decidir seguir a l’altre per a continuar amb la disputa.

Després d’un tiroteig en la via pública, han informat les mateixes fonts, es van produir dos incendis en habitatges del districte Marítim, pel que sembla habitades pels agressors o familiars seus, i se sospita que van ser reunits als ferits els qui els van provocar.

En prevenció de noves represàlies entre membres dels clans enfrontats, la Policia Nacional ha establit un dispositiu de control en la zona.

Publicitat