18.7 C
Valencia

La Mancomunitat de l’Horta Sud obri la inscripció a les borses d’ocupació d’auxiliars administratius i tècnics de joventut

La inscripció es podrà fer presencialment en les oficines de la Mancomunitat a Torrent o de manera telemàtica.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en les borses d’ocupació d’auxiliars administratius i de tècnics de joventut.

L’objectiu de les bosses és nodrir de personal tant a l’organisme intermunicipal com als vint ajuntaments que formen la comarca. El termini de presentació de sol·licituds comença demà 14 d’octubre i finalitzarà el divendres 23 d’octubre. La inscripció es podrà realitzar presencialment en les oficines de la Mancomunitat a Torrent o de manera telemàtica en la web de l’entitat intermunicipal.

- Publicitat -

Quant als requisits per a accedir a la bossa d’auxiliars administratius serà necessari comptar amb el certificat d’haver finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria (E.S.O) i disposar de la titulació de grau Elemental (B1) de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià. En la de tècnics/as de joventut serà necessària la titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Psicologia o Pedagogia. A més, serà necessari acreditar un nivell de valencià C1 (Mitjà).

Per a formalitzar les inscripcions serà necessari presentar DNI, baremació de mèrits, documentació que acredite les titulacions exigides, resguard bancari que justifique l’ingrés de la taxa d’examen, informe de vida laboral i un curriculum vitae actualitzat. La presentació de la sol·licitud es podrà realitzar de manera presencial en les oficines de la Mancomunitat de l’Horta Sud – Cervantes, 19 Torrent – en horari de 9h a 14h dies laborables i de manera telemàtica a través de la seu electrònica de la Mancomunitat.

- Publicitat -

En el cas de la bossa d’auxiliars administratius els criteris de selecció tindran una fase d’oposició que constarà de dos exercicis, un tipus test i un altre pràctic amb ordinador i una fase de concurs en els quals es valoraran els mèrits com a experiència en l’administració pública, experiència professional, formació o un nivell de valencià superior a l’exigit.

Per part seua, la de tècnic/a de joventut tindrà també dos fases. Una primera de concurs en la qual també es valorarà l’experiència, formació complementària a l’exigida i nivell de valencià superior al sol·licitat i una segona fase d’entrevista individual en la qual s’avaluarà l’adequació al lloc de treball.

- Publicitat -

Amb esta mesura, la Mancomunitat de l’Horta Sud compleix amb un dels compromisos de la seua “Declaració Institucional per a la Reconstrucció Social i Econòmica de la Comarca” aprovada en el seu últim ple. En concret, el document feia referència a la promesa de reprendre “els processos de contractació de personal paralitzats durant la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària”. A més, es respon així a una demanda dels ajuntaments de la comarca que d’esta manera podran accedir a la contractació de personal d’una forma més àgil i ràpida.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista
- Advertisement -

: Valencià