domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La manifestació del 25 d’abril diu “prou” a l’infrafinançament

La commemoració del 25 d’abril, efemèride de la derrota en la batalla d’Almansa, ha omplit els carrers de la capital valenciana de milers de persones que deien “prou” al tracte que rep la Comunitat Valenciana per part del govern central. La reivindicació d’un model de finançament just ha sigut acompanyada per muixerangues, castellers, dolçaines i tabals.

La manifestació l’obria una pancarta portada pel president i la vicepresidenta d’ACPV, Joan F. Mira i Gemma Pasqual; Eliseu Climent, membre de la Junta Directiva d’ACPV; Ismael Saez, secretari general d’UGT-PV; Arturo León, secretari general de CCOO-PV; Vicent Mauri, portaveu d’Intersindical Valenciana; Joan Baldoví, diputat de Compromís; Ana Botella, diputada del PSOE-PSPV; Antonio Montiel, sindic del grup Podemos; David Rodríguez, secretari general d’EUPV; i Josep Barberà, president d’ERPV.

Una segona pancarta era portada per la Junta Directiva d’ACPV, i a continuació seguien diferents partits, sindicats i associacions.

La manifestació ha transcorregut en un ambient festiu, i ha finalitzat davant la Delegació del Govern espanyol en la plaça del Temple, on Mari Carme Prats, presidenta de la Coordinadora de Plataformes en Defensa de les Persones en Situació de Dependència, i Gemma Pasqual, vicepresidenta d’ACPV, han llegit conjuntament el manifest de la manifestació.

Últimas noticias

Contenido relacionado