Manises convoca la III edició dels premis «Manises Innova»

Les empreses interessades tenen a la seua disposició la sol·licitud per poder participar fins el 14 d'agost

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica Local i Ocupació, ha convocat la III edició dels premis «Manises Innova», dins de la Setmana de la Innovació que se celebrarà el pròxim mes de setembre.

La finalitat dels guardons és premiar, fomentar i reconéixer els processos innovadors desenvolupats per empreses ubicades en el terme municipal de Manises, els quals generen, milloren i consoliden el creixement empresarial, industrial, comercial o de servicis d’aquestes. Així, l’Ajuntament pretén facilitar la seua visibilitat i desenvolupament.

Cal aclarir que els processos i accions innovadores implementades per les empreses que opten als premis «Manises Innova» no implicaran exclusivament, ni la generació de nous productes i servicis, ni millores de base tecnològica.

Les empreses candidates hauran d’haver dut a terme una acció innovadora basada en una millora de productes i servicis, així com de gestió empresarial, organitzacional o de màrqueting en relació al seu sector o a l’àmbit territorial de Manises.

El nombre d’empreses premiades serà un màxim de tres: «Manises Innova Or», amb un premi de 1.000 €; «Manises Innova Plata», amb 750 €; i «Manises Innova Bronze», amb 500 €. A més a més, les empreses maniseres també podran optar al guardó «Manises Innova Entitats», el qual té una dotació econòmica de 300 € i està destinat a reconéixer la labor d’entitats i organismes públics o privats que desenrotllen accions encaminades a fomentar o difondre els valors de la cultura innovadora en l’entorn socioeconòmic de Manises.

“Donar suport a la cultura de la innovació i modernització del teixit empresarial del municipi és una prioritat per a l’actual equip de govern, amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica local per a crear riquesa i ocupació. Al mateix temps, els premis «Manises Innova» són un reconeixement a la diferenciació generada o posicionament competitiu de l’activitat empresarial realitzada per les empreses maniseres”, ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica Local i Ocupació de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Les empreses interessades tenen a la seua disposició la sol·licitud per poder participar fins el 14 d’agost  i més informació a la web.

 

 

 

 

 

 

Publicitat