Manises exigeix al Govern que construïsca la passarel·la per a accedir a l’aeroport

L'Ajuntament de Manises reclama al Ministeri de Foment que engegue la construcció de la passarel·la per als vianants per a accedir a la zona aeroportuària.

Publicitat

L’Ajuntament de Manises reclama al Ministeri de Foment que engegue la construcció de la passarel·la per als vianants per a accedir a la zona aeroportuària, una cosa al que recorda que ja es va comprometre la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana.

En el ple d’octubre, el consistori governat pel grup APM-Compromís va aprovar una moció per a instar Foment a paralitzar el projecte de desdoblament de l’N-220, la carretera de l’aeroport, i a realitzar la conseqüent construcció “immediata” de la passarel·la per als vianants.

PublicitatRovira  

La construcció d’aquesta passarel·la d’accés a l’aeroport de València de Manises es tracta d’una exigència històrica que “evitaria tràgics incidents” i que “va fer un pas endavant amb l’aprovació per part de Delegació de Govern a la fi del 2018”, defèn l’Ajuntament en un comunicat.

El projecte estava pendent de la llum verda del Ministeri de Foment, a l’espera que s’aprovaren les obres de manera “immediata”. Per al govern local, “pareix estar ajornant-se” per l’aprovació d’ampliació de N-220.

PublicitatJuega Limpio Orihuela