Els bombers desallotgen una gasolinera annexa a la nau incendiada a Manises

Com a conseqüència d'aquest incendi tres treballadors han sigut atesos per inhalació de fum

Imatge d'incendi, facilitada pel Consorci de Bombers. EFE

El dispositiu del Consorci Provincial de Bombers que treballa en l’extinció d’un incendi declarat aquest dilluns en una nau industrial a Manises ha desallotjat i tancat una gasolinera annexa i treballa a protegir altres instal·lacions de l’entorn.

Segons Enrique Padrós, oficial de guàrdia del Consorci, l’esforç dels bombers se centra en dues seccions: la posterior, on està situada la citada gasolinera, i la davantera, on s’ha situat el lloc de comandament avançat (PMA) i s’intenta crear corredors segurs perquè les flames no s’estenguen a altres naus.

De moment el personal de bombers no ha pogut entrar a la nau en la qual s’ha originat el foc, un comerç dedicat a productes de decoració de la llar.

Padrós ha detallat que bona part dels esforços se centra a protegir una empresa limítrofa de lloguer de vehicles perquè no es veja afectada per les flames.

Com a conseqüència d’aquest incendi tres treballadors han sigut atesos per inhalació de fum.

Fonts del CICU han indicat que un dels afectats no ha requerit ser traslladat a un centre hospitalari, mentre que els altres dos, de 41 i 51 anys, han sigut evacuats en una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB) a l’Hospital Intermutual de Llevant.

El CICU ha rebut un avís a les 13.15 hores en el qual s’alertava d’un incendi industrial en una empresa de decoració de la llar en el Polígon La Cova de Manises, i ha desplaçat a una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

Les mateixes fonts han assenyalat que la unitat SAMU roman en el lloc de manera preventiva.

El Consorci Provincial ha mobilitzat també a vint-i-dos bombers dels parcs de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt, Torrent i un oficial de guàrdia.

Publicitat