Manises, el lloc més afortunat per la Loteria de Nadal, busca enguany la sisena Grossa

La localitat que va repartir el primer premi els anys 1971, 1986, 2012, 2013 i 2018 espera repetir sorten este fatídic 2020. A la Comunitat Valenciana, la Grossa ha caigut en 37 ocasions

Amb cinc Grosses de Nadal repartides als anys 1971, 1986, 2012, 2013 i 2018, la localitat de Manises està convençuda que repetirà sort en este fatídic 2020. Si més no, així ho creuen els milers de persones que durant estos últims mesos han acudit a l’administració més afortunada de tot l’estat. De fet, tant diumenges com festius i en horari ininterromput de 9 a 20 hores, s’han repetit llarguíssimes cues que, amb la distància de seguretat, encara resultaven més espectaculars que altres anys.

Amb tot, en un recorregut per la sort a la Comunitat Valenciana, després de Manises, amb eixos cinc premis de la Grossa al seu currículum, València, també ha estat una de les localitats que més premis ha repartit. En total, a la capital del Túria, la sort del sorteig extraordinari de Nadal, li va somriure amb diferents premis importants en 13 ocasions, però això sí, des de l’inici de la història de la Loteria de Nadal, perquè la primera va ser el 1847 i l’última al 2018.

Entre les administracions més populars i que més premis ha repartit estan, entre altres, Loteria Bello, Castilla, La Brujita generosa o Santa Catalina. I a més, enguany una de les peculiaritats que ha fet que es dispararen les vendes a una altra administració és que el número més buscat a tot el país, el 02020, es venia a València, com explicava fa unes setmanes Actualitat Valenciana.

D’altra banda, pel que fa a Alacant, esta província també ha estat afortunada en vàries ocasions. De fet, a la capital, la Grossa de Nadal va caure en 9 ocasions, i a Benidorm també va arribar tres vegades.

Per últim, Castelló és la província amb menys sort en este sorteig. En total, per les terres castellonenques, La Grossa només s’hi ha aparat en quatre ocasions en tota la història de la Loteria, dos a la capital de la Plana i altres dos en les poblacions d’Onda, el 2012 i de Vinaròs el 1964.

En total, a la Comunitat Valenciana, la Grossa ha caigut, dins el passat 2019, en 37 ocasions. Ara només cal esperar unes hores per veure enguany com es porta la Loteria de Nadal en terres valencianes. De fet, des de primera hora del sorteig, Actualitat Valenciana estarà pendent per saber si la sort ens somriu en l’any de la pandèmia.

ValenciàEspañol