El jove amb obesitat mòrbida deixa l’hospital de Manises després de quatre mesos

El jove requereix un caminador per a caminar, l'ha hagut de sol·licitar a l'hospital i abonar el que costa, uns 120 euros

L'ambulància que trasllada a Teo Rodríguez des de l'hospital de Manises. EFE

El jove valencià amb obesitat mòrbida Teo Rodríguez, que ha arribat a pesar 385 quilos, ha eixit aquest dimarts de l’Hospital de Manises, on estava ingressat des de mitjan passat mes d’agost.

Teo Rodríguez, que ha perdut cent quilos en tot just uns mesos, ha sigut recollit en el centre hospitalari per una ambulància que l’ha traslladat a casa de la seua mare, en el municipi valencià de Torís, i no ha realitzat declaracions als periodistes que esperaven la seua eixida de l’hospital.

La seua germana Débora ha explicat que Teo a penes ha dormit aquesta nit perquè estava “nerviós” i ha indicat que estan “contents” i “amb ganes que torne a casa”.

“Està millor, més animat perquè ha perdut 100 quilos, no pensàvem que anara a perdre tant”, ha assenyalat Débora, qui ha agregat que abans de portar-ho a casa està fent rehabilitació i ho estan curant i endreçant.

Al seu judici, encara que els metges diuen que el seu germà està bé, “continua estant greu, la seua obesitat continua estant ací, segueix igual”.

Segons ha indicat, la casa de la seua mare no està adaptada per a acollir a Teo i van demanar un habitatge que sí que ho estiguera per a poder portar-ho, però de moment no els han donat resposta.

Una vegada ja estiga instal·lat a Teo continuarà acudint a rehabilitació en el mateix municipi, ha explicat Débora, qui ha afegit que encara que requereix un caminador per a caminar l’ha hagut de sol·licitar a l’hospital i abonar el que costa, uns 120 euros.

Publicitat