viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Manises nomena a dos nous Fills Adoptius de la ciutat

L’Auditori Germanías va acollir durant la vesprada del dissabte 11 de febrer l’emotiu i multitudinari acte de nomenament de fills adoptius de la ciutat de Manises. José Luis Lazkanoiturburu i Antonio Garai, dos capellans pertanyents a l’orde de Canonges Regulars de Letrán i veïns del barri Sant Francisco, van ser els triats per l’equip de govern parar rebre aquesta distinció.

La seua trajectòria vital al servei dels més desfavorits i la lluita per la justícia social que han dut a terme des de fa més de quatre dècades, a càrrec de les parròquies de Sant Jerónimo i Sant Francisco, així com la seua inestimable ajuda a tots els veïns i veïnes de Manises han sigut els principals motius pels quals han sigut triats mereixedors d’aquesta distinció que l’Ajuntament de Manises va aprovar en la sessió plenària del 22 de desembre de 2016.

L’acte va començar a les 19.00 de la vesprada del dissabte amb una colla de dolçaines amenitzant l’arribada de familiars i amics de José Luis i Antonio. Una vegada iniciat l’acte, es va projectar un emotiu vídeo homenatge en el qual amics i amigues dels homenatjats relataven anècdotes entranyables viscudes amb ells al mateix temps que es narrava la seua biografia acompanyada de fotografies antigues. Després, l’alcalde de Manises, Jesús Esborres i Sanchis, va fer lliurament als homenatjats d’un plat de ceràmica de reflex metàl·lic del ceramista de Manises, Arturo Mora, i d’una placa commemorativa que arreplegava els detalls de la decisió presa en el ple municipal del mes de desembre del passat any. Va ser un dels moments més emotius de la nit, sobretot quan José Luis, delicat de salut durant les últimes setmanes va pujar amb molt esforç acompanyat d’una gran ovació a l’escenari.

Últimas noticias

Contenido relacionado